Αθλητικά

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ: Ενέδρα… θανάτου και πυροβολισμοί έξω απ’το “Γ. Καραίσκάκης”

Οι συμπλοκές οπαδών με την αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ το βράδυ της Τετάρτης πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, έφεραν την εντολή για διενέργεια προανάκρισης από τον Εισαγγελέα Πειραιά.

Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως “ενέδρα θανάτου”! Στις 20:00 το απόγευμα της Πέμπτης και λίγο μετά την αναχώρηση της αποστολής της Άντερλεχτ από ξενοδοχείο της Συγγρού με προορισμό το “Γ. Καραϊσκάκης”, ομάδα περίπου 200 οπαδών του Ολυμπιακού με μηχανάκια έκλεισαν όλο το μήκος της λεωφόρου Συγγρού διακόπτοντας κατά διαστήματα την πορεία της αποστολής.

Στο σημείο έφτασαν οκτώ ομάδες ΔΙ.ΑΣ για να απομακρύνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να τα καταφέρουν αφού αυτοί συνέχισαν την πορεία τους προς το γήπεδο από την Ποσειδώνος μέσω της αερογέφυρας στην οδό Καραολή Δημητρίου.

Εκεί έστησαν ενέδρα στους 16 αστυνομικούς τους εγκλώβισαν και τους επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα. Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα ανάμεσα στους οπαδούς και στους ελάχιστους αστυνομικούς με αποτέλεσμα δύο από τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να πέσουν κάτω από τα χτυπήματα. Δύο συνάδελφοι τους έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν στον αέρα για να απομακρύνουν τους χούλιγκαν.

Το αποτέλεσμα ήταν 11 αστυνομικοί να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχουν κάτι σοβαρό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα