Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Έκανε επίσημη πρόταση στον Μάρτιν Λίνε»

Ολυμπιακός: «Έκανε επίσημη πρόταση στον Μάρτιν Λίνε»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαραϊ, πέρα από τον Γιουνές Μπελχαντά.

Πρόκειται για τον Μάρτιν Λίνε, ο οποίος μένει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα στις 30 Ιουνίου. Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Fotomac γράφει ότι ο Ολυμπιακός προσέγγισε επίσημα τον Νορβηγό δεξιό μπακ και εκείνος είναι θετικός στον ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Η Γαλατάσαραϊ φαίνεται ότι δεν θα κινηθεί για να τον κρατήσει, πράγμα που σημαίνει ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για τους Πειραιώτες, αν θέλουν να τον αποκτήσουν.

Το σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν για έναν δεξιό μπακ αφού τη θέση καλύπτουν ο Κενί Λαλά, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και ο Ανδρούτσος, ο οποίος τώρα προσαρμόζεται στις ανάγκες.

 

Ποιος είναι ο Λίνε

Ο Λίνε είναι 30 ετών. Στην πατρίδα του καθιερώθηκε με τη Κόνγκσβίνγκερ και με τη Μόλντε, από την οποία τον απέκτησε η Γαλατάσαραϊ τον Ιανουάριο του 2016.

Ο Νορβηγός κάνει γεμάτες χρονιές στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας 145 συμμετοχές με 5 γκολ και 17 ασίστ. Επίσης, είναι διεθνής με την πατρίδα του έχοντας παίξει 29 παιχνίδια και έχει σκοράρει 1 γκολ. Τη φετινή σεζόν ο Λίνε έχει αγωνιστεί 25 φορές (1.895 λεπτά) και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις