Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Φιλική τριάρα επί της Ομόνοιας πριν τη Γουλβς παρουσία του Μαρινάκη (pics)

Ολυμπιακός: Φιλική τριάρα επί της Ομόνοιας πριν τη Γουλβς παρουσία του Μαρινάκη (pics)
ΦΩΤΟ intime

Δείχνοντας σε καλή κατάσταση και χωρίς να δυσκολευτεί, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Ομόνοιας Λευκωσίας στο τελευταίο τεστ πριν τη ρεβάνς με τη Γουλβς για τη φάση των “16” του Europa League στις 6 Αυγούστου.

Φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια Λευκωσίας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη έδωσε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας άνετα με 3-0 της κυπριακής ομάδας. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το ματς και απείλησε με τον  Μασούρα, με την Ομόνοια να  απαντά και να έχει δοκάρι με τον Γκόμεθ.

Στο τέλος του ημιχρόνου και με τον ρυθμό του παιχνιδιού να έχει πέσει, οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ με τον Καμαρά στο 39′ από κοντά να στέλνει με διπλή προσπάθεια τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 45′ ο Βαλμπουενά με άψογη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ολυμπιακός – Ομόνοια: “Mαεστρικό” γκολ-φάουλ από τον Βαλμπουενά (video)


Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά δυνατά ψάχνοντας από το ξεκίνημα ένα τρίτο τέρμα, το οποίος βρήκε στο 54ο λεπτό όταν ο Ραντζέλοβιτς σκόραρε με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με την Ομόνοια να προσπαθεί για ένα γκολ ως το τέλος αλλά να μην τα καταφέρνει.

Το ματς φυσικά διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, αλλά στου Ρέντη έδωσε το “παρών” ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρόλευκων”, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος χαιρέτισε και τους παίκτες έναν προς έναν προσωπικά μετά το σφύριγμα της λήξης, ενώ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρώην “ερυθρόλευκο” Ματ Ντάρμπισαϊρ, που πλέον στα 34 του χρόνια αγωνίζεται στην Ομόνοια.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα)

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64? Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισαϊρ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις