Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός Βόλου: Εμείς θα προτείνουμε για πρόεδρο την Παπαρήγα ή τον Μητσοτάκη!

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιάννη Βαρδινογιάννη εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός Βόλου με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην Σούπερ Λιγκ, ενώ… χαιρετίζει τις νέες ιδέες του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού.

Οι Θεσσαλοί με ανακοίνωση που εξέδωσαν χαρακτηρίζουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ως έναν από τους κύριους υπεύθυνους για την τραγική κατάσταση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο οποίος προσπαθεί να επιβάλλει τις δικές του πρακτικές στα κέντρα αποφάσεων. Ο Ολυμπιακός Βόλου, επίσης, δεν παραλείπει να σχολιάσει τις διοικητικές εξελίξεις στους “πράσινους” με την ανάληψη της προεδρίας από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Super League και τις τοποθετήσεις μερίδας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί τους ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει περιέλθει σε τέλμα αλλά θα διαφωνήσουμε κάθετα ότι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου με τις λίγες παρουσίες στην Α’ Εθνική, ο Πανσερραϊκός, ο Εθνικός και πολλές άλλες καθώς και οι παράγοντες αυτών ευθύνονται για το σημερινό κατάντημα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Κύριοι, ότι κι αν γράφετε, ο κόσμος γνωρίζει πια την πραγματικότητα. Το μερίδιο των ευθυνών επιμερίζεται στους πρωταγωνιστές της κορυφαίας κατηγορίας.
Ποιοι πρωταγωνιστούν τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια από την ίδρυση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έως σήμερα στο χώρο; Ποιοι έχουν βάλει τις δομές, έχουν επιβάλει νόμους, καταστατικά και τροποποιήσεις αυτών, ανάλογα με τη βούλησή τους και τα συμφέροντά τους, για να βρίσκεται σήμερα σε αυτή την τραγική κατάσταση το επαγγελματικό ποδόσφαιρο;
Το σίγουρο είναι και συμφωνεί μαζί μας όλη η κοινή φίλαθλη γνώμη, ότι ένας από τους κύριους υπεύθυνους είναι ο Παναθηναϊκός και ο κ. Βαρδινογιάννης, ο οποίος εδώ και χρόνια προσπαθεί να επιβάλει τις δικές του πρακτικές στα κέντρα αποφάσεων.
Καλό θα ήταν λοιπόν, μετά την τελευταία του αποτυχία να εκλέξει για πρόεδρο στη Super League πρόσωπο της δικής του επιλογής, να σταματήσει να ενεργεί στο παρασκήνιο και να αφήσει επιτέλους ελεύθερες τις ομάδες να εκλέξουν το κατάλληλο σύμφωνα με την κρίση τους πρόσωπο, που θα είναι ευρείας αποδοχής για τη θέση του προέδρου στη Super League.
Κύριε Βαρδινογιάννη, έφτασε ο καιρός να στηρίξετε και εσείς πρόσωπο κοινής αποδοχής τόσο για την εκλογή του όσο και στο έργο που θα επιτελεί ώστε να μπορέσει να επιτύχει στη δύσκολη αποστολή που θα αναλάβει και όχι με γνώμονα τα δικά σας συμφέροντα.
Αυτό είναι το σωστό και όχι να προσπαθείτε με τα φερέφωνά σας, να διαμορφώσετε άποψη στη φίλαθλη κοινή γνώμη. με δημοσιεύματα και παχυλούς τίτλους του τύπου: «Νίκη Βαρδινογιάννη».
Κύριοι, ότι κι αν γράφετε, ο φίλαθλος κόσμος όλης της χώρας δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Έχει διαμορφώσει προ πολλού άποψη για όλα όσα συμβαίνουν και γνωρίζει τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης.
To επαγγελματικό ποδόσφαιρο δέχτηκε ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα και μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχετε εσείς κ. Βαρδινογιάννη με τις παλαιομοδίτικες πρακτικές που επιμένετε ασύστολα να χρησιμοποιείτε. Επιτέλους, ήρθε ο καιρός να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.
Υ.Γ. Χαιρετίζουμε βέβαια τις νέες προχωρημένες ιδέες που εισάγετε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και σκεφτόμαστε να τις ακολουθήσουμε. Έτσι, στο εγγύς μέλλον θα προτείνουμε, για πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ την κα. Παπαρήγα ή τον κο Μητσοτάκη…
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε