Αθλητικά

Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη, Γουίλιαμς-Γκος και Μήτρου-Λονγκ κόντρα στο Περιστέρι

O Oλυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Basket League, δίχως τους Λαρεντζάκη, Γουίλιαμς-Γκος και Μήτρου-Λονγκ.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις και την Basket League, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν το Περιστέρι την Δευτέρα(4/03) χωρίς τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού παραμένουν εκτός προπονήσεων, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην μπορεί να τους υπολογίζει.

Μάλιστα στις απουσίες συμπεριλαμβάνεται και εκείνη του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ακόμα δεν έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Το θετικό ωστόσο για τους Πειραιώτες είναι πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει πάρει τη θέση του Ίγκνας Μπραζντέικις και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Η Μπαρτσελόνα «επέζησε» από το συγκλονιστικό ματς του Μπριζ με αυτογκόλ του Τζόλη – 4η ήττα για Μπενφίκα και Άγιαξ
Απίστευτο ματς στο Βέλγιο, με την Μπαρτσελόνα να γλιτώνει από νέα ήττα. Ακυρώθηκε γκολ της Μπριζ στο 90' - Όλα τα αποτελέσματα τη βραδιάς (05.11.2025) που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της League Phase
ΦΩΤΟ Reuters