Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Παλλήνη δίπλα στην Αττική Οδό
Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκε ο Μπουρούσης

Ο Έλληνας σέντερ είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει του 4ου τελικού του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Οι ενοχλήσεις που είχε στα μισά της τρίτης περιόδου του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ -τον έβγαλαν… off από τη συνέχεια του παιχνιδιού- όχι μόνο δεν εξαφανίστηκαν, αλλά δεν επέτρεψαν στον Γιάννη Μπουρούση να προπονηθεί τη Δευτέρα (05/06).

Ο Έλληνας σέντερ ακολούθησε θεραπεία και την Τρίτη θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Αυτός είναι και το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ