Αθλητικά

Πέθανε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Γιώργος Παυλάκης

Θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας μετά την είδηση του θανάτου του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Γιώργου Παυλάκη, ο οποίος "έφυγε" από ανακοπή καρδιάς σήμερα τα ξημερώματα.

Οπως αναφέρει το patrastimes.gr ο Γιώργος Παυλάκης ήταν 61 ετών, παίκτης της Ολυμπιάδας, του Ολυμπιακού, του Απόλλωνα, στα μέσα της δεκαετίας του ΄70 και του Αχαιού ΄47, προς το τέλος της μπασκετικής του καριέρας.

Εκανε στίβο (τριπλούν), έπαιζε βόλεϊ, έκανε και άλλα αθλήματα. Από αθλητική οικογένεια (η αδελφή του Γιώτα παλιά αθλήτρια, σύζυγος του μεγάλου παίκτη της Παναχαϊκής και προπονητή Ανδρέα Μιχαλόπουλου, ο αδελφός του Γιάννης καθηγητής Φυσικής Αγωγής, γυμναστής για χρόνια στην Παναχαϊκή, και πρόεδρος στην Ενωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας).

Ηταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα από τον ιερό ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση ανθρωπιάς απ’τον ΟΦΗ – Έμπρακτη στήριξη σε 29χρονο καρκινοπαθή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα