Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ποτσετίνο για την παραμονή των Χριστουγέννων στην Premier League: «Έχω επέτειο γάμου και δεν νομίζω να πείσω τη γυναίκα μου να έρθει»

Ποτσετίνο για την παραμονή των Χριστουγέννων στην Premier League: «Έχω επέτειο γάμου και δεν νομίζω να πείσω τη γυναίκα μου να έρθει»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Premier League όρισε για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, αγώνες την παραμονή των Χριστουγέννων και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Στην Αγγλία έχουν συνηθίσει να έχουν αγώνες στις γιορτές, αλλά συνήθως είναι την ημέρα των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς, με τους οπαδούς να διαμαρτύρονται για την παραμονή, αφού δεν υπάρχουν Μέσα Μεταφοράς. Ο Ποτσετίνο έχει όμως και το δικό του λόγο να γκρινιάζει.

Ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε ότι στις 23 Δεκεμβρίου έχει επέτειο γάμου και δεν θα μπορέσει να τη γιορτάσει. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Οι οπαδοί μας δεν είναι ευχαριστημένοι; Ούτε εγώ. Η 23η είναι επέτειος του γάμου μου και τώρα πρέπει να πάω να δώσω αγώνα με την Γουλβς. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να την πείσω (τη γυναίκα μου) να έρθει στο παιχνίδι. Η 24η Δεκεμβρίου είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για τους Αργεντινούς και ελπίζω να φτάσω έγκαιρα (σπίτι) για να πανηγυρίσω. Αλλά αν οι οπαδοί μας δεν είναι ευχαριστημένοι, ούτε κι εγώ είμαι χαρούμενος. Αλλά είμαστε στην Αγγλία, είναι διαφορετικό από τον υπόλοιπο κόσμο και πρέπει να προσαρμοστώ». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις