Site icon NewsIT
11:53 Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σάντος: Θέλω να επιστρέψω σε σύλλογο

Ο Φερνάντο Σάντος λίγες ημέρες μετά τη θριαμβευτική πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, επανέλαβε ότι πάθος του είναι η καθημερινή δουλειά σε ένα σύλλογο δείχνοντας ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά το καλοκαίρι.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην Record και αφού ξεκαθάρισε ότι στόχος της Εθνικής στο Μουντιάλ είναι να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά, τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει σε πάγκο συλλόγου.

“Στο Μουντιάλ δεν θα πάμε διακοπές. Πάντα ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί όχι ακόμα και στο τέλος. Ο κόσμος ήθελε πολύ να περάσουμε στο Μουντιάλ για να χαρεί λιγάκι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το μεγάλο πάθος μου είναι η καθημερινή δουλειά.”

Το αεροπλάνο της… χαράς και η αποθέωση για την Εθνική στο αεροδρόμιο! Όσα έγιναν μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

Ο Μήτρογλου ξέρει από… σάμπα! Στο Μουντιάλ η Εθνική

Ο Σάντος μίλησε ελληνικά! – “Είναι νίκη του ελληνικού λαού” (VIDEO)

Ο ξένος Τύπος αποθεώνει την ελληνική ομάδα

Δάκρυσε ο Καραγκούνης! “Ήταν οι δυσκολότερες μέρες στην καριέρα μου”

“Ελλάς ολέ, ολε”- Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της Εθνικής(VIDEO)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Βουκουρέστι για την πρόκριση της Εθνικής(PHOTOS)

Το NewsIt στο Βουκουρέστι: Ελληνικό “χρώμα” πριν το ματς (PHOTOS)

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version