Site icon NewsIT
14:30 | 11.11.13

Σε ρόλο DJ ο Μασάντο έβαλε Παντελίδη στα “ερυθρόλευκα” αποδυτήρια!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Newsit Newsroom

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής έφερε μεγάλη ικανοποίηση στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο και στα αποδυτήρια το γλέντι ήταν ξέφρενο, με τον Πάολο Μασάντο να αποδεικνύει ότι είναι λάτρης της ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Μόνο συνηθισμένο δεν είναι το να ακούγεται στους διαδρόμους του Γ. Καραϊσκάκης τραγούδι του Παντελή Παντελίδη αλλά ήταν τέτοια η χαρά των παικτών του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ που το έριξαν στο τραγούδι.

Εμπνευστής ήταν ο Μασάντο ο οποίος είχε ένα μεγάλο ηχείο στο οποίο σύνεδεσε συσκευή που έπαιζε μουσική και ο χώρος των αποδυτηρίων θύμισε νυχτερικό κέντρο. Η επιλογή του Πορτογάλου ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Η κίνηση αυτή είναι ενδεικτική του κλίματος που υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά τις 3 μεγάλες νίκες που πήρε η ομάδα το τελευταίο δεκαήμερο.

Απ’το Νοέμβριο… πρωταθλητής! Το πριμ, ο Κάμπελ και η αναγνώριση

Συγχαρητήρια και πριμ 1 εκατ. ευρώ από Μαρινάκη!

Εξαγριωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε “Ελευθέριος Βενιζέλος”, “Μακεδονία” και Τούμπα

Χακόμπο: Ντροπή μας!

Ποιο ντέρμπι; Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ

Μίτσελ: Ο Ολυμπιακός έχει πολλά να δώσει ακόμα

Στέφενς: Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version