Αθλητικά

Σοκ στον Άρη με Χάγκινς!

Ο Άρης πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League, "σκουπίζοντας" (2-0) την Κηφισιά.

Το κλίμα, όμως, στο στρατόπεδο των “κιτρινόμαυρων” μόνο ευχάριστο δεν είναι κι αυτό γιατί η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα παραταχθεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν, δίχως τον Τζαμέλ Χάγκινς.

Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα χάσει, όπως όλα δείχνουν, το υπόλοιπο της σεζόν. Να σημειωθεί πως ο Άρης δεν έχει δικαίωμα μετεγγραφής, ενώ ο μοναδικός “καθαρός” σέντερ της ομάδας είναι πλέον ο Βασίλης Σίμτσακ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα