Αθλητικά

Στην κορυφαία 12άδα εκτός ΝΒΑ Διαμαντίδης και Σπανούλης

Οι ηγέτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των τζένεραλ μάνατζερ των 30 ομάδων του ΝΒΑ, στους παίκτες που δεν αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Διαμαντίδης συγκέντρωσε το 7,7% των ψήφων ενώ και ο Σπανούλης βρίσκεται στην πρώτη 12άδα. Η λίστα προέκυψε από την ψηφοφορία των 30 μάνατζερ των ομάδων του ΝΒΑ που ερωτήθηκαν για τον καλύτερο παίκτη που δεν αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 34,6% ενώ δεύτερος είναι ο Νίκολα Μίροτιτς της Ρεάλ Μαδρίτης με 11,5%. Στην τρίτη θέση είναι οι Διαμαντίδης, Σάριτς, ΜακΚάλεμπ και Ρούντι Φερνάντεθ με 7.7% και τη δωδεκάδα συμπληρώνουν οι: Σπανούλης, Κρίστιτς, Μάτσβαν, Τεόντοσιτς, Τόμιτς και Βάσκεθ.

Δ. Γιαννακόπουλος: Το μήνυμα ελήφθη…

Σπανούλης: Όταν είμαστε καλοί, μπορούμε να κερδίσουμε παντού

Πεδουλάκης: Ήμασταν πολύ άστοχοι

Σαν στο σπίτι τους! – “Ερυθρόλευκη” απόδραση με Σπανούλη-Περπέρογλου

“Χάθηκε το ενδιαφέρον για τον πρωταθλητή στο μπάσκετ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα