Αθλητικά

Στο νοσοκομείο ο Σίλντενφελντ

Έντονη ανησυχία στον Παναθηναϊκό καθώς ο Γκόρντον Σίλντενφελντ νοσηλεύεται με πρόβλημα στο μάτι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον Κροάτη αμυντικό διαγνώσθηκε οπισθοβολβική νευρίτιδα στο μάτι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε θεραπεία με κορτιζόνη, ενώ θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες μέρες.

Όπως ήταν λογικό, ο Σίλντενφελντ αποκλείστηκε από την αποστολή για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Καπίνο, Μπαϊράμι, Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Τσαμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Κλωναρίδης: Στο μυαλό μας μόνο ο Άρης

“Καμίνης, ο μεγαλύτερος αντι-Παναθηναϊκός δήμαρχος στην ιστορία της Αθήνας”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα