Αθλητικά

Συμφωνία Άρη-Σολτάνι

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Καρίμ Σολτάνι, καθώς μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Η διοίκηση των “κιτρίνων” συναντήθηκε την Τρίτη με τον εκπρόσωπο του πρώην παίκτη του Ηρακλή, Χαρμ Γιαν Σίλτερορντ και συμφώνησαν ο Γαλλοαλγερινός να συνεχίσει την καριέρα του για ακόμα έναν χρόνο στην Θεσσαλονίκη, με τις απολαβές του να φτάνουν τις 180.000 ευρώ.
 
Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι οι υπογραφές, οι οποίες θα πέσουν την Τετάρτη.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα