Αθλητικά

Τα… κέρδη για Φερέιρα και το “αναγκαστικό” ρεπό

Ο Παναθηναϊκός πήρε ότι περισσότερο μπορούσε απ' τον αγώνα στο Περιστέρι -δεδομένων των συνθηκών- με τον Πορτογάλο τεχνικό να κρατά την εμφάνιση του Καπίνο αλλά και την απόδοση του Ρούντολφ. Ρεπό δυο αγωνιστικών θα έχουν οι “πράσινοι”, αφού ακολουθούν δύο αγωνιστικές με τις ομάδες “Α” και “Β”.
 
Παρά την απώλεια των δυο βαθμών από τον Ατρόμητο και το… φρένο στο “πράσινο” σερί, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε να προκύπτουν κάποια κέρδη για την ομάδα του απ’ την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 
Πρώτο και πιο σημαντικό, η παρουσία του τρίτου τερματοφύλακα της ομάδας, Καπίνο. Ο νεαρός τερματοφύλακας στάθηκε σωστά στη θέση του και εκτός από το γκολ που δέχτηκε -δεν φέρει ευθύνη- έδειξε πως όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

 
Το δεύτερο συν για τον προπονητή του “τριφυλλιού” είναι ο Ρούντολφ, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τους “πράσινους” έδειξε ότι μαζί με τους Λέτο και Κουίνσι μπορούν να συνθέσουν μια πολύ ποιοτική επιθετική τριπλέτα.

 
Αγωνιστική… απραξία
 
Αν δεν ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα με τις 16 ομάδες της Σούπερ Λιγκας, ο Παναθηναϊκός θα μείνει για ένα μήνα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.
 
Και αυτό, γιατί οι “πράσινοι” στις δυο επόμενες αγωνιστικές παίζουν με την ομάδα “Α” και “Β” αντίστοιχα και επιπλέον δεν έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα