Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μέσα από την bodycam του διαιτητή με τα παράπονα των Παπανικολάου, Σλούκα και Μπαρτζώκα

Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μέσα από την bodycam του διαιτητή με τα παράπονα των Παπανικολάου, Σλούκα και Μπαρτζώκα

Το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός μονοπώλησε το ενδιαφέρον στα ματς της Πέμπτης για την 29η αγωνιστική στη Euroleague, με τον διαιτητή, Σρέντεν Ράντβιτς να μας δίνει τη… δική του οπτική από το μεγάλο ματς ου ΣΕΦ.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (71-65) μέσα από την bodycam που φορούσε ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, Σρέτεν Ράντοβιτς.

Aπό τα πλάνα της body cam μπορούμε να δούμε τους διαλόγους που είχαν οι παίκτες (Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας) με τον κ. Ράντοβιτς, εκφράζοντάς του παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις.

“Δεν ξέρω τι είπε, αν είπε κάτι, αλλά δεν είναι δυνατό να παίρνουν τεχνική ποινή μετά από 20 φορές που σου έχουν μιλήσει κι εμείς να παίρνουμε με την πρώτη. Όχι, δεν είναι σωστό”, εμφανίζεται να λέει ο Παπανικολάου και ο διαιτητής να του απαντάει: “Όπως σου είπα μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις. Αλλά οι επιθετικές κινήσεις προς το μέρος μου συνιστούν αυτομάτως τεχνική ποινή”. Ακολούθως ο αρχηγός των ερυθρολεύκων συμπλήρωσε: “Συμφωνώ, αλλά ο Ναν το κάνει από την αρχή του παιχνιδιού”, πριν δώσει τα χέρια με τον πρώτο διαιτητή του αγώνα.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σλούκας εμφανίζεται να λέει: “Αφήνεις τις επαφές σε όλο το ματς και τώρα σφυρίζεις αυτό. Νομίζω πως αποφασίζεις το παιχνίδι. Συμφωνείς;”, με τον ρέφερι να αποκρίνεται: “Δεν νομίζεις ότι ήταν προφανές φάουλ;” και τον Έλληνα γκαρντ να συνεχίζει: “Ναι, αλλά καθορίζεις το παιχνίδι”, προτού ο κ. Ράντοβιτς του πει: “‘Οχι, νομίζω ότι αυτοί αποφάσισαν να κάνουν φάουλ”.

Ανάλογο παράπονο έγινε προς τον διαιτητή και από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, για μια φάση που δόθηκε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις