Αθλητικά

Τραγωδία σε ποδοσφαιρικό αγώνα! Έπεσε σε λακκούβα με νερό και πνίγηκε

Ασύλληπτη τραγωδία την Κυριακή στο γήπεδο “Αβραάμ Παπαδόπουλος” στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, στον αγώνα της τοπικής ομάδας με την Ορμύλια, εκεί όπου έχασε τη ζωή του 49χρονος οπαδός των γηπεδούχων.

Όπως αναφέρει το “digenhs-fc.blogspot.gr” ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε σε έναν λάκκο με νερό και ο θάνατος του προήλθε πιθανότατα από πνιγμό.

Μάλιστα ουδείς αντιλήφθηκε τι συνέβη και πέρασε περισσότερη από μισή ώρα για να βρεθεί ο 45χρονος (τον βρήκαν μετά τη λήξη της συνάντησης) αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Ο θάνατός του από πνιγμό επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα