Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έφεραν αλλαγές πίσω από τον Ολυμπιακό

Superleague

Η 20 αγωνιστική έφερε αλλαγές στις θέσεις πίσω από τον Ολυμπιακό. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία του στη φετινή Superleague ξεπερνώντας και το,,, εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης (έφτασε τους 54 βαθμούς), όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις θέσεις πίσω του, που μπορούν να δώσουν και έξοδο στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας εκτός έδρας του ΟΦΗ με 2-0. Η Ένωση δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το «δώρο» που της έκανε ο Αστέρας Τρίπολης (νίκησε τον Άρη) και επέστρεψε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (40 βαθμούς και στο +1 από τους κίτρινους»).

Την ίδια στιγμή, η εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού (5-0) έφερε το «δικέφαλο του Βορρά» ισόβαθμο στην 3η θέση με τον συμπολίτη του (39 βαθμούς).

«Μάχη» υπάρχει ακριβώς πίσω από τους δυο της Θεσσαλονίκης. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μπει στην… ευρωπαϊκή τετράδα, αλλά η ισοπαλία που έφερε το Σάββατο με τη Λαμία, του έβαλε εμπόδιο στα σχέδια (έφτασε τους 35 βαθμούς). Στο -2 από το «τριφύλλι» βρίσκεται πλέον ο Αστέρας Τρίπολης, που μετράει πέντε σερί νίκες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις