Συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του στη Super League έδωσε ο Βόλος. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 2-1 του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό, πανηγύρισαν τη δεύτερη σερί νίκη τους και τέταρτη συνολικά και φιγουράρουν πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Βόλο ήταν ο Λάζαρος Λάμπρου, o οποίος χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 90′.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι Θεσσαλοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο πρώτο λεπτό, όταν ο Γκελασβίλι απέτυχε να διώξει μια μπαλιά και ο Χάμουλιτς άνοιξε το σκορ στο Πανθεσσαλικό με κοντινό πλασέ.
Το γρήγορο γκολ «πάγωσε» τους φιλοξενούμενους, που κινδύνεψαν να δεχτούν και δεύτερο, από τον Σόρια στο 5ο λεπτό, αλλά ο Τιναλίνι του το αρνήθηκε.
Στο 17΄ ο Βόλος είχε νέα ευκαιρία με την άστοχη προβολή του Λάμπρου, για να απαντήσει ο Πανσερραϊκός στο 30΄ με ένα σουτ του Μπανζάκι που έδιωξε ο Σιαμπάνης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι για χέρι του Φορτούνα σε σουτ του Μάρας. Ένα πέναλτι που καταλογίστηκε μετά από έξι λεπτά και μαραθώνια παραμονή του Σιδηρόπουλου στο μόνιτορ και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιβάν στο 67΄.
Το 1-1 «αφύπνισε» τους εφησυχασμένους γηπεδούχους, που άσκησαν πίεση στα «Λιοντάρια». Στο 80ό λεπτό ο Τιναλίνι απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Λάμπρου, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έλληνας επιθετικός πήρε τη… ρεβάνς γράφοντας το 2-1 από μπαλιά του Τζόκα και στέλνοντας την ομάδα του στην πρώτη τετράδα.
Τα γκολ του αγώνα
Oι συνθέσεις των ομάδων
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Σιαμπάνης, Σόρια, Κάργας, Χέρμανσον, Φορτούνα (68΄ Μύγας), Μαρτίνες (46΄ Μπουζούκης), Κόμπα, Χουάνπι (68΄ Πίντσι), Τζόκα (90΄+2 Ναμπίλ), Λάμπρου (90΄+9 Τριανταφύλλου), Χάμουλιτς.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κριστιάνο Μπάτσι): Τιναλίνι, Λύρατζης, Γκελασβίλι (69΄ Φέλτες), Ντε Μάρκο, Καλίνιν, Λιάσος, Ρουμιάντσεβ (46΄ Μάρας), Νανελί (69΄ Φαλέ), Μπανζάκι (90΄+2 Καρέλης), Μπρουκς, Ιβάν (82΄ Γκριν).