Αθλητικά

Βοσνιακά ΜΜΕ γράφουν ότι ξυλοκοπήθηκε ο Βράνιες – Η αντίδραση του αμυντικού της ΑΕΚ

Σύμφωνα με βοσνιακά δημοσιεύματα, ο Όγκνιεν Βράνιες πρωταγωνίστησε σ’ ένα επεισόδιο σε καφετέρια στο κέντρο της Μπάνια Λούκα, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι σε μία κοπέλα.

Οι Βόσνιοι αναφέρουν ότι ο Βράνιες ξυλοκοπήθηκε, με τον αμυντικό της ΑΕΚ να έχει μπλέξει σε αντίστοιχο καυγά και προ διετίας στην ίδια πόλη.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Βράνιες διαψεύδει τα συγκεκριμένα γεγονότα, τονίζοντας ότι «τα ΜΜΕ ασχολούνται με ανοησίες και είναι καλύτερα να ασχολούνται με πιο έξυπνα και πιο δύσκολα πράγματα και προβλήματα από τον Όγκνιεν Βράνιες».

Σε νέα του ανάρτηση, μάλιστα, ο αμυντικός της ΑΕΚ έγραψε πως «όταν είσαι σαν μπετόν, γίνεσαι θέμα για διάφορα ψέματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα