Αθλητικά

Χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Τριανταφυλλάκος

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Μάκη Κατσαβάκη από τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, καθώς αυτά έδειξαν πως το αιμάτωμα στον δικέφαλο δεν έχει υποχωρήσει και δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής των “κιτρίνων” έχει τεθεί νοκ άουτ εδώ κι ένα μήνα, ωστόσο η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη (27/09) έδειξε ότι θα χρειαστεί να περάσουν κι άλλες ημέρες, προτού επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα