Αθλητικά

Χειρουργήθηκε ο Φέισα – Δύο μήνες εκτός ο Σέρβος

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού διεκδικεί όσκαρ ατυχίας αφού δεν έχει προλάβει να προσφέρει στην ομάδα του λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών.

Ο παίκτης βρέθηκε τη Δευτέρα στη Γερμανία και χειρουργήθηκε από τον γιατρό του στον μηνίσκο. Η εγχείρηση πήγε καλά όμως το διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστρέψει υπολογίζεται στους δύο μήνες.

Ο Φέισα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Πλέον θα πρέπει να περιμένει και να ελπίζει ότι δεν θα του ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Η εγχείρηση έγινε στην Γερμανία μετά τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου των ερυθρόλευκων, μιας και ο γιατρός που την έκανε έχει χειρουργήσει και στο παρελθόν τον παίκτη.

H επιστροφή του Σάββα – Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ο Θεοδωρίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα