Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αυτοκίνηση – Electromobility 2023 με περισσότερα από 50 νέα μοντέλα

Αυτοκίνηση – Electromobility 2023 με περισσότερα από 50 νέα μοντέλα

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023» ανοίγει τις πύλες της για τους φίλους της αυτοκίνησης το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Οι απανταχού λάτρεις της αυτοκίνησης και φυσικά όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να γνωρίσουν περισσότερα από 50 νέα μοντέλα, πολλά εκ των οποίων, μάλιστα, θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023».

Περισσότερα από 25 χρόνια, οι διοργανωτές της επιτυχημένης και μοναδικής Έκθεσης με επίκεντρο το αυτοκίνητο «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους φίλους των τεσσάρων τροχών να είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αφίξεις των καινούριων μοντέλων, να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς και για τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Οι εισαγωγικές εταιρείες, οι οποίες θα συμμετέχουν στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», προετοιμάζουν πυρετωδώς τα περίπτερά τους, επιλέγουν τα μοντέλα που θα παρουσιάσουν και τελειοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν αυτή τη γιορτή του αυτοκινήτου.

Την τιμητική της θα έχει και η ηλεκτροκίνηση, αφού έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Γι΄ αυτό το λόγο, στελέχη των εταιρειών θα παραβρεθούν στην Έκθεση και θα συζητήσουν με τους επισκέπτες για όλα τα ζητήματα και τις εξελίξεις γύρω από την ηλεκτροκίνηση, ενώ θα λύσουν οποιαδήποτε πιθανή απορία του κοινού. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι ανάμεσα στα νέα μοντέλα που θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην πρώτη τους εμφάνιση, περιλαμβάνονται και αμιγώς ηλεκτρικά, καθώς και Plug-in Hybrid.

Ωστόσο, φυσικά δε θα λείψουν και ολοκαίνουρια θερμικά μοντέλα τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και diesel. Πολλά και νέα SUV αναμένεται να προσελκύσουν την προσοχή, αφού αποτελούν τάση σήμερα και συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού διαφόρων ηλικιών.

Οι λάτρεις της σπορ οδήγησης -και όχι μόνο- δε θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού στην Έκθεση θα υπάρχουν sport μοντέλα διαφόρων αυτοκινητοβιομηχανιών για να τους υποδεχτούν.

Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Έκθεσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 80.000.

Όπως σε κάθε μεγάλη Έκθεση αυτοκινήτου, οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν test drive, ώστε να βιώσουν την οδηγική εμπειρία με το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους, αλλά και να ζήσουν από πρώτο χέρι και να συγκρίνουν πιθανές αγοραστικές επιλογές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», παράλληλα θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το «1ο Συνέδριο Energy Save». Πρόκειται για το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες με κεντρικό θέμα τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος. Το συνέδριο θα διεξαχθεί η Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι ο όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Σημαντικές πληροφορίες:

Τοποθεσία: Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO)
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 – Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 15:00 – 21:00
Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 21:00

Parking: Δωρεάν
Test Drive: Δωρεάν.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις