Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Volvo αναβαθμίζει την γκάμα των μοντέλων της

Η Volvo αναβαθμίζει την γκάμα των μοντέλων της

Η Volvo έχει αναβαθμίσει την γκάμα των μοντέλων της. Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η εξωτερική ανανέωση του αμιγώς ηλεκτρικού XC40 Recharge, καθώς και του ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού C40 Recharge.

Ένας νέος εμπρός προφυλακτήρας και μάσκα χωρίς πλαίσιο συγχρονίζουν οπτικά το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge με το C40 Recharge, εναρμονίζοντας τα δύο αυτοκίνητα που συμβολίζουν το ταξίδι της VolvoCars προς την ηλεκτροκίνηση.

Οι χαρακτηριστικοί προβολείς με το σφυρί του Θωρ, που αποτελεί την «υπογραφή» της Volvo στη σχεδίαση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων, αναβαθμίζονται με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας pixel LED, ώστε να προσαρμόζονται αυτόματα στην κίνηση που συναντούν και να φωτίζουν αποτελεσματικά τον δρόμο χωρίς να θαμπώνουν τους άλλους οδηγούς.

Παράλληλα η Volvo, παρουσίασε και ακόμη μία έκδοση του C40 Recharge με κίνηση στους εμπρός τροχούς, το οποίο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 231 ίππων και μπαταρία 69 kWh.

Η αυτονομία του σύμφωνα με το πρότυπο WLTP υπολογίζεται στα 434 χιλιόμετρα, με μία πλήρη φόρτιση, ενώ μέσω ταχυφόρτισης, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από το 10% έως το 80% της χωρητικότητάς της σε περίπου 32 λεπτά.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις