Site icon NewsIT
17:21 Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η Opel ετοιμάζει την επόμενη γενιά του Agila

Ένα δεύτερο, πιο οικονομικό μίνι σε σχέση με το niche Adam, θέλει να παρουσιάσει στα επόμενα δύο χρόνια η Opel.

Προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή του προς τα τέλη του 2015 με αρχές του 2016, το νέο μίνι της Opelαναμένεται να βασιστεί στην επόμενη γενιά του Chevrolet Spark της μητρικής General Motors.

Για την επόμενη γενιά του Chevrolet Spark που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2015, δεν υπάρχουν αρκετές αναφορές. Το μόνο στοιχείο που γνωρίζουμε αφορά την σχεδίασή του που θα είναι αρκετά πιο δυναμική και με χαμηλότερη γραμμή οροφής.

Ακόμα, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ νωρίς να κάνουμε λόγο για γκάμα κινητήρων, είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιεί το νέο 3κύλινδρο 1.0 ECOTEC DIT των 90 και 115 ίππων που παρουσιάστηκε πρόσφατα για το Adam και συνεργάζεται με νέο κιβώτιο ταχυτήτων.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δοκιμάζουμε το δικίνητο Opel Mokka 1.4 Turbo

Opel: Ετοιμάζει το ταχύτερο Astra δρόμου όλων των εποχών

Δοκιμάζουμε το νέο Opel Insignia 1.6T SIDI

VIDEO: Δοκιμάζουμε το νέο Opel Adam 1.2 

H Opel επενδύει 8 εκατ. ευρώ στην γραμμή παραγωγής του Adam

Πανευρωπαϊκή μείωση τιμής για το ηλεκτρικό Opel Ampera

Τέλος τα πολυσέλιδα manual για τους ιδιοκτήτες του ανανεωμένου Opel Insignia

Δοκιμή: Opel Cascada 1.6 Turbo SIDI

GM: Θα κάνουμε την Opel πιο premium για να δώσουμε χώρο στη Chevrolet στην Ευρώπη

Αποκαλύφθηκε το Opel Insignia Cross Tourer

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version