Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX90 αλλάζει τα δεδομένα

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX90 αλλάζει τα δεδομένα

Το νέο Volvo EX90 είναι παραπάνω από απλώς ένα αυτοκίνητο. Παρουσιάστηκε σε όλο τον κόσμο από το κέντρο της Στοκχόλμης και δεν είναι μόνο το πιο προηγμένο Volvo που έχουμε ποτέ δημιουργηθεί, αλλά και το εισιτήριο εισόδου σας σε ένα ευρύτερο οικοσύστημα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, πιο απολαυστική και να σας επιτρέψουν να καρπωθείτε όλα τα οφέλη της μετάβασης στην πλήρη ηλεκτροκίνηση.

Το Volvo EX90 σηματοδοτεί τη νέα μας προσέγγιση στην απόκτηση ενός Volvo, είτε επιλέξετε να το παραγγείλετε online είτε απευθυνθείτε σε έναν Επίσημο Διανομέα.

Η ζωή με το δικό σας Volvo EX90 υποστηρίζεται περαιτέρω από την εφαρμογή Volvo Cars για smartphone, την mobile πλατφόρμα μας που συγκεντρώνει σε ένα σημείο μία ευρεία ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών σχετικών με το αμιγώς ηλεκτρικό οικογενειακό σας SUV.

Είτε αναζητάτε ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης, θέλετε να πληρώσετε για τη φόρτιση, να διαχειριστείτε την έξυπνη φόρτιση στο σπίτι, να προγραμματίσετε μια νέα ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση λογισμικού είτε απλώς να μπείτε στο αυτοκίνητό σας με ασύρματη είσοδο χωρίς κλειδί, η εφαρμογή Volvo Cars τα κάνει όλα δυνατά και πιο εύκολα από ποτέ.

Μέσα στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό κορυφαίο SUV της Volvo, δύο φωτεινές οθόνες σάς δίνουν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, παρέχοντας ξεκάθαρες πληροφορίες, προσαρμοσμένες στην εκάστοτε συνθήκη. Το κορυφαίο σύστημα infotainment και η συνδεσιμότητα δημιουργούν μία απρόσκοπτη σύνδεση ανάμεσα στο αυτοκίνητό σας και το σπίτι σας. Το Volvo EX90 συνοδεύεται από ευρεία γκάμα ενσωματωμένων εφαρμογών και υπηρεσιών Google, συμπεριλαμβανομένων των απομακρυσμένων εντολών μέσω Google Assistant.

Η φόρτιση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

Ως αυτοκίνητο που σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για τη Volvo Cars, το αμιγώς ηλεκτρικό VolvoEX90 είναι ο τέλειος σύντροφός σας για έναν πιο βιώσιμο οικογενειακό τρόπο ζωής. Η φόρτιση του αυτοκινήτου σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, χάρη σε μία ποικιλία έξυπνων τεχνολογιών και υπηρεσιών.

Με την εμπειρία δημόσιας φόρτισης πλήρως ενσωματωμένη στην εφαρμογή Volvo Cars, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εκατοντάδων χιλιάδων δημόσιων σημείων φόρτισης ανά τον κόσμο, να πληρώσετε για τη φόρτισή σας και να παρακολουθείτε την πρόοδό της σε ένα περιβάλλον εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης μέσω του Google Maps στην κεντρική οθόνη του συστήματος infotainment. 

Το Volvo EX90 θα υποστηρίζει «Plug and Charge». Μόλις διατεθεί αυτή η λειτουργία, θα μπορείτε απλώς να συνδέετε το αυτοκίνητό σας σε ένα δημόσιο φορτιστή που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία και η φόρτιση θα ξεκινά αυτόματα, ενώ το ίδιο θα γίνεται με τη διαδικασία της πληρωμής.

Καθαρή ενέργεια και για το σπίτι σας

Η εφαρμογή Volvo Cars είναι επίσης το σημείο εκκίνησης για τη διαχείριση οικιακής ενέργειας, η οποία σας επιτρέπει να ελαττώσετε τις εκπομπές CO2, να εξοικονομήσετε χρήματα και να μειώσετε τον αντίκτυπό σας στο περιβάλλον.

Διαθέσιμη αρχικά σε επιλεγμένες αγορές στο μέλλον, η προσφορά για τη διαχείριση οικιακής ενέργειας περιλαμβάνει ένα αμφίδρομο wallbox και ένα σύστημα διαχείρισης ενέργειας που σας βοηθά να παρακολουθείτε και να βελτιστοποιείτε την κατανάλωση ενέργειας του νοικοκυριού σας.

Μέσω της λειτουργίας έξυπνης φόρτισης που έρχεται στην εφαρμογή Volvo Cars, μπορείτε να φορτίζετε το Volvo EX90 σας την καλύτερη χρονική περίοδο από πλευράς βιωσιμότητας και οικονομίας στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Φανταστείτε τώρα να μπορούσατε να χρησιμοποιείτε αυτή την ενέργεια αργότερα, ίσως κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής, όταν οι τιμές είναι υψηλότερες και το ενεργειακό μίγμα λιγότερο βιώσιμο.

Το πολύπλοκο έγινε απλό

Μέσα στο Volvo EX90, μία κεντρική οθόνη 14,5 ιντσών είναι η πύλη που σας συνδέει σε ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα infotainment που προσφέρονται σήμερα, με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google και συνδεσιμότητα 5G ως στάνταρ, όπου διατίθεται. Όπου το 5G δεν είναι διαθέσιμο, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παρόχους ενέργειας για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον λειτουργίας είναι πανεύκολο να βρείτε τον προορισμό σας, να κάνετε streaming την αγαπημένη σας μουσική, να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και πολλά ακόμη.

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε χειροκίνητο, υποβοηθούμενο ή -στο μέλλον- σε πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης, το πρόγραμμα οδήγησης θα απεικονίζεται πάντα με ξεκάθαρο και ευανάγνωστο τρόπο. Έτσι αποφεύγουμε τη σύγχυση μεταξύ των προγραμμάτων και συνεισφέρουμε σε μία προσηλωμένη, ασφαλή και απολαυστική οδήγηση.

Το Volvo EX90 θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο Volvo που θα περιλαμβάνει Dolby Atmos, το οποίο παρέχεται από ένα ηχοσύστημα αναφοράς Bowers & Wilkins, με 25 ηχεία για καθηλωτικό ήχο σε όλη την καμπίνα.

Επιπλέον, με το Volvo EX90 εισάγουμε τεχνολογία phone key, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε το τηλεχειριστήριο του κλειδιού σας στο σπίτι και να ξεκλειδώσετε εύκολα το αυτοκίνητό σας με το κινητό σας τηλέφωνο.

Τέλος, η σύνδεση με συσκευές μέσω Google Assistant, σας επιτρέπει να μεταφέρεστε απρόσκοπτα από το αυτοκίνητο στο σπίτι. Απλώς ζητήστε από το Google να κλειδώσει, να ζεστάνει ή να δροσίσει το Volvo EX90 σας μέσω μίας οποιασδήποτε συσκευής με Google Assistant. Μπορείτε επίσης να δείτε ανά πάσα στιγμή το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας σας.

Με όλα αυτά, ζώντας με το Volvo EX90 αναβαθμίζετε την ίδια σας τη ζωή. Ένα αυτοκίνητο που φροντίζει και προστατεύει εσάς και τους αγαπημένους σας, συνεισφέρει σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής και μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας πιο απολαυστική και εύκολη. Για να ζείτε τη ζωή στο μέγιστο.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις