Κυριακή, 19 Μαΐ
24oC Αθήνα

Καρέ-καρέ η καταδίωξη του Μαζιώτη – Νέα βίντεο τον δείχνουν να τριγυρνά με το όπλο στο χέρι στα στενά του κέντρου πριν συλληφθεί

Καρέ-καρέ η καταδίωξη του Μαζιώτη – Νέα βίντεο τον δείχνουν να τριγυρνά με το όπλο στο χέρι στα στενά του κέντρου πριν συλληφθεί

Νέα βίντεο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τα οποία δείχνουν λεπτό προς λεπτό την καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη, στο κέντρο της Αθήνας, λίγες μόνο στιγμές πριν τραυματιστεί από τους αστυνομικούς, οι οποίοι στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Αθλητικές μπλούζες, αναμνηστικά του Παρθενώνα και στη μέση ένας τρομοκράτης να τρέχει στα στενά ενός από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Αθήνας, με το όπλο στο χέρι, προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδιώκουν.

Ο Μαζιώτης τρέχει με το όπλο στο χέρι, ανάμεσα σε έντρομους περαστικούς

Είναι μόνο λίγα δευτερόλεπτα μετά τους πρώτους πυροβολισμούς του Νίκου Μαζιώτη εναντίον των αστυνομικών στο Μοναστηράκι, όταν ο μέχρι πρότινος Νούμερο 1 καταζητούμενος τρομοκράτης, ο οποίος μάλιστα είχε επικηρυχθεί και με 1.000.000 ευρώ, φαίνεται στα πλάνα που καταγράφηκαν από παραπλήσια μαγαζιά, να τρέχει στα στενά του κέντρου, προσπαθώντας να διαφύγει την σύλληψη.

Ο ηγέτης του Επαναστατικού Αγώνα κινείται στην οδό Ανδριανού, φορώντας βερμούδα, αθλητικά παπούτσια κι έχοντας περασμένη στον ώμο του μία τσάντα, ενώ κρατά σε κοινή θέα το όπλο του.

Μπροστά του φαίνεται μία γυναίκα να τρέχει έντρομη, αφού έχουν ήδη προηγηθεί τα πυρά με τους αστυνομικούς. Εκείνη βλέπει έναν ένοπλο άνδρα να τρέχει και τότε κατευθύνεται προς την άκρη του δρόμου, προσπαθώντας να αποφύγει τον οποιοδήποτε κίνδυνο.

Λίγο αργότερα φαίνεται ένας αστυνομικός, ο οποίος ακολουθεί τον Μαζιώτη, ενώ στη συνέχεια φαίνεται κι ένας δεύτερος αστυνομικός, που καταδιώκει τον αρχιτρομοκράτη.

Λίγες στιγμές μετά, ο Νίκος Μαζιώτης καταγράφεται και από τις κάμερες ενός άλλου καταστήματος, στην οδό Πανδρόσου, επίσης στο κέντρο της Αθήνας, να τρέχει ανάμεσα σε ανυποψίαστους πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα στο κέντο της πρωτεύουσας.

Λία δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζονται και δύο αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονται στο κατόπι του, ενώ οι περαστικοί φαίνονται να καταλαβαίνουν πως κάτι συμβαίνει κι ανοίγουν δρόμο για να περάσουν οι αστυνομικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ντου παντού” και ψυχολογικός πόλεμος από την Αντιτρομοκρατική

Τρομοκράτες και…“τρομοκράτες”

Στρατούλης: Από τύχη έπιασαν τον Μαζιώτη

Το “κορίτσι της αντιτρομοκρατικής” , ο Α. Σαμαράς και ο Β. Κικίλιας

Ψάχνουν “γιάφκα” και συντρόφους του Μαζιώτη μετά το πιστολίδι και τη σύλληψη – Έρευνες σε τρία σημεία της Αττικής – Άφαντη η Ρούπα

Πως έμαθε ο Σαμαράς για τη σύλληψη του Μαζιώτη – Το sms του Κικίλια

Έτσι κυκλοφορούσε ο τρομοκράτης Ν. Μαζιώτης και κατάφερε να αγοράσει και Ι.Χ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε