Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το ντέρμπυ της Κυριακής – Ποιές περιφέρειες θεωρούν ”δεμένες” ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ

Ποιές 4 περιφέρειες θεωρεί σίγουρες το ΠΑΣΟΚ, στη δεύτερη Κυριακή ποντάρουν οι υποψήφιοι ”γαλάζιοι” περιφερειάρχες, πόσο πλησιάζουν οι βουλευτικές;

”Μολύβια κάτω” λένε πλέον στα κομματικά επιτελεία αφού τους υπολογισμούς τους έκαναν και μόνο κάτι αναπάντεχο,όπως λένε,μπορεί να αλλάξει την εικόνα.
Το NewsIt,έχοντας στη διάθεση του πληροφορίες-”σκονάκια” από κόμματα και αναλυτές σας αποκαλύπτει χωρίς περιστροφές τι πρέπει να περιμένουμε την Κυριακή,ιδίως στις περιφερειακές εκλογές που σαφέστατα έχουν μεγαλύτερο πολιτικό ”ειδικό” βάρος.
 
Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως εύκολα ή δύσκολα,και μάλλον από τον πρώτο γύρο,θα κερδίσουν τις περιφέρειες της Κρήτης,της Δυτικής Ελλάδας,του Νότιου Αιγαίου και πιθανότατα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ ποντάρουν και σε ισχυρό προβάδισμα του Τατούλη στην Πελοπόννησο.
 
Συμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία θα ”καμαρώσει” μπλέ περιφερειάρχες στον δεύτερο γύρο και μάλλον σε Κεντρική Μακεδονία,Δυτική Μακεδονία και Βόρειο Αιγαίο ενώ θεωρούν ότι είναι πολύ κοντά στο να κερδίσουν το Ιόνιο,εαν δεν περάσει στον δεύτερο γύρο ο Κερκυραίος ”αντάρτης” του ΠΑΣΟΚ και καρπωθεί τις ψήφους του ο συντοπίτης του υποψήφιος της Ν.Δ.
 
Ο κακός ”χαμός” γίνεται όμως στην Αττική,όπου θεωρούν ότι στην πρώτη Κυριακή έχει ”χτίσει”  προβάδισμα ο Γιάννης Δημαράς.
 
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ”παίζεται” που θα καταλήξουν οι περιφέρειες στην Ήπειρο,στην Κεντρική Ελλάδα και στη Θεσσαλία .
 
Το μεγάλο θέμα όμως δεν είναι άλλο από το πόσο κοντά είμαστε στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών.Από το ΠΑΣΟΚ περνάει το μήνυμα πως με μία διαφορά 4-5 % από τη Νέα Δημοκρατία ξεχνάμε τέτοιο ενδεχόμενο.
 
Το NewsIt την Κυριακή θα δώσει το λόγο στους πολίτες φιλοξενώντας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάζει συνεχώς και ανανεωμένα όλα τα αποτελέσματα σε περιφέρειες και δήμους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε