Ελλάδα

24ωρη απεργία των βυτιοφορέων Αττικής

24ωρη απεργία κάνουν σήμερα οι βυτιοφορείς της Αττικής δίχως όμως να κινδυνεύει η ομαλή λειτουργία της αγοράς καυσίμων.

Όπως δήλωσε στο newsit ο προεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βυτιοφορέων, Γιώργος Τσάμος “από τότε που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών για την απελευθέρωση του επαγγέλματος οι εταιρειες έχουν μειώσει τα κόμιστρα κατά 30%”.

Είναι θέμα επιβίωσης πια λένε οι βυτιοφορείς που ζητούν απο το υπουργείο Μεταφορών να δει τα προβλήματα τους με σοβαρότητα. Από τη σημερινή 24ωρη απεργία δεν θα υπαρξουν προβλήματα στην αγορά καυσίμων, όμως τις επομενες μέρες τα σωματεια των βυτιοφορέων θα συνεδριάσουν για να επανακαθορίσουν τη στάση τους.

Ακούστε τι είπε στο newsit o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βυτιοφορέων:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δούκας για το πάρτι μπροστά στην εκκλησία στο Γαλάτσι: Γίνεται για 4η χρονιά, παρεξηγήθηκε ο ακροδεξιός Πλεύρης
«Έγινε στο προαύλιο, στα σκαλιά. Καθάρισαν στη συνέχεια την περιοχή, αυτό μπορούν να το πουν και οι κάτοικοι. Έγινε η λειτουργία κανονικά το πρωί», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων
Rave πάρτι σε εκκλησία στο Γαλάτσι
24