Ελλάδα

39χρονη καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της από τρεις άνδρες – «Με έσπασαν στο ξύλο, έχω χρόνια βλάβη στο σώμα»

Οι κατηγορούμενοι δεν αρνήθηκαν ποτέ την πράξη τους, αλλά ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε συναίνεση

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζει τα τελευταία τρία χρόνια, μια 39χρονη γυναίκα που είχε καταγγείλει στις Αρχές ομαδικό βιασμό από το 2022.

Σε βάρος των τριών δραστών του ομαδικού βιασμού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

«Από εκείνο το βράδυ θυμάμαι να με χτυπάνε με γροθιές, να με σπάνε στο ξύλο, να με βιάζουν διαδοχικά, να προσπαθώ να τους απωθήσω και να μην έχω τη δύναμη να το κάνω. Θυμάμαι τον πόνο», ανέφερε το θύμα στο αποψινό (04.05.2025) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. 

«Έχω σημάδια από εκείνο το βράδυ, έχω στο σώμα μου, εννοείται ότι έχω και στην ψυχή μου που θα το κουβαλάω δια βίου. Φέρω χρόνια βλάβη στο σώμα μου, παρακολουθούμαι από γιατρούς οι οποίοι έχουν πιστοποιήσει το πρόβλημα και μάλιστα υπάρχει και περίπτωση να υποβληθώ και σε χειρουργική επέμβαση», συμπληρώνει.

«Έχω κενά μνήμης»

Όλα ξεκίνησαν από ένα κατάστημα στο οποίο βρέθηκε η 39χρονη. Θυμάται τους τρεις άνδρες να πλησιάζουν, να στέκονται σε απόσταση αναπνοής, να μιλούν έντονα ο ένας με τον άλλον, αλλά και να της πιάνουν κουβέντα.

«Έχω πολλά κενά μνήμης από εκείνο το βράδυ, δεν είναι λογικό να με πιάνει στα καλά καθούμενα ένας τέτοιος πονοκέφαλος, θεωρώ βέβαιο ότι κάτι έγινε εκείνο το βράδυ στην πορτοκαλάδα μου. Κάτι έχει γίνει».

Όπως ανέφερε, όταν το πρωί άνοιξε τα μάτια της είδε το σπίτι της ανάστατο και τα έπιπλα σπασμένα και έναν από τους άνδρες στον καναπέ. Η ίδια να είναι κατάμαυρη από τον ξυλοδαρμό που είχε υποστεί, αλλά και με αφόρητους πόνους.

«Βρήκα τον έναν κοιμώμενο στο σπίτι μου. Εγώ ήμουν σε μία άθλια κατάσταση, χτυπημένη, το σπίτι ήταν γυαλιά καρφιά, κάτω όλα σπασμένα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έχει συμβεί. Ρώτησα τι έχει γίνει και άρχισε να μου λέει ότι εκείνος δεν φταίει σε κάτι και να τα ρίχνεις τους άλλους».

Οι κατηγορούμενοι δεν αρνήθηκαν ποτέ την πράξη τους, αλλά ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε συναίνεση.

Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι όμως, επισημαίνει η γυναίκα, η εισαγγελέας από την πλευρά της προτείνει προς το συμβούλιο να μην γίνει η κατηγορία σε βάρος των τριών.

Η 39χρονη περιμένει την στιγμή της δίκης. Εκεί, όπως λέει, τα στοιχεία θα την δικαιώσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων - Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Η ουρά Αθηνών - Λαμίας
8
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 9
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
41