Ελλάδα

95 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, 38 τα θύματα

Έξι οι νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Μετά τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ο συνολικός αριθμός στη χώρα μας έχει φτάσει τα 1.156, 69 άνθρωποι παραμένουν διασωληνωμένοι.

Μεγαλώνει μέρα με την ημέρα τόσο η λίστα των θυμάτων όσο και η λίστα των κρουσμάτων από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε σήμερα (29.03.2020) έξι νέους θανάτους και 95 νέα κρούσματα. 

38 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό, ενώ τα κρούσματα πλέον έχουν φτάσει τα 1.156. Τα περισσότερα από τα κρούσματα κορονοϊού εντοπίζονται στην Αττική.  

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε και σε δομή αστέγων. Ο ασθενής νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ εξετάστηκαν και οι 130 διαμένοντες στη δομή. 

Σε ό,τι αφορά στους ανθρώπους που νοσηλεύονται, οι 69 παραμένουν διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 

Ο Σωτήρης Τσιόδρας κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερες προσεκτικοί με τη χρήση της χλωροκίνης, την οποία είπε πρέπει να γίνεται μόνο με συνταγή γιατρού γιατί σχετίζεται με πολλές παρενέργειες, ακόμα και θάνατο. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την περίπτωση ζευγαριού στις ΗΠΑ που ήπιε χημικά για καθαρισμό ενυδρείου που περιείχαν χλωροκίνη με αποτέλεσμα ο άνδρας να πεθάνει και η γυναίκα να χαροπαλεύει.

Δείτε όσα όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη σε δυτικά, Δωδεκάνησα και άλλες 6 περιοχές - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Στο επίκεντρο των φαινομένων Ιόνιο, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος, κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Θράκη νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα
Βροχή
Φόβοι στα Βορίζια για τα μνημόσυνα και το άνοιγμα των σχολείων - 5 κρατούμενοι στο «μικροσκόπιο» για τη βόμβα στους Φραγκιαδάκηδες
Πρόκειται για τους 3 συγγενείς του νεκρού Φανούρη Καργάκη και 2 συγκρατούμενών τους - Αρνούνται την εμπλοκή του - Φύλλο και φτερό τα Βορίζια για τον εντοπισμό των όπλων
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ 16