Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αγρότες στο Σύνταγμα: Καρέ – καρέ η πορεία του ΠΑΜΕ (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δυναμικό παρών δίνει το ΠΑΜΕ στο δεύτερο συνεχόμενη συλαλλητήριο των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας. Η πορεία βρίσκεται εδώ και ώρα στο Σύνταγμα, στο πλευρό των αγροτών.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 11:00 το πρωί στο… συνηθισμένο μέρος: Την πλατεία Ομονοίας. Η πορεία του ΠΑΜΕ ξεκίνησε να κατευθύνεται προς το Σύνταγμα, όπου για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα “χτυπά” δυνατά ο παλμός του αγροτικού κινήματος.

Η συμμετοχή στην πορεία του ΠΑΜΕ είναι δυναμική, με το σύνθημα να δίνει νωρίτερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

“Το μήνυμα είναι ένα: Εργατιά – αγροτιά μια φωνή, μια γροθιά. Εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι των πόλεων, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, έχουν κοινά ταξικά συμφέροντα, ενάντια στην τάξη που τους εκμεταλλεύεται, ενάντια στους αντιλαϊκούς νόμους – λαιμητόμους, όπως είναι το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ενάντια στις κυβερνήσεις που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους, ενάντια στις λυκοσυμμαχίες που ξεζουμίζουν το λαό μας. Λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση τώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την πορεία του ΠΑΜΕ

Φωτό: Eurokonissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε