Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Άλλο ένα ακραίο σενάριο για το Boeing: “Όπου ρίξουν οι τρομοκράτες το αεροπλάνο, θα γίνει τρομακτική καταστροφή”

Άλλο ένα ακραίο σενάριο για το Boeing: “Όπου ρίξουν οι τρομοκράτες το αεροπλάνο, θα γίνει τρομακτική καταστροφή”

Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις έρευνες για το εξαφανισμένο Boeing σχολίασε ο τέως πρόεδρος της επιτροπής διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων, Ακριβός Τζολάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ακριβός Τσολάκης σύμφωνα με το διεθνές οργανόγραμμα σε τέτοιες περιπτώσεις, ενημερώνεται πρώτος στην Ελλάδα για ένα αεροπορικό δυστύχημα και εν συνεχεία είναι ο άνθρωπος που ενημερώνει την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Μιλώντας, ένας τόσο έμπειρος άνθρωπος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, εξήγησε πως όσο δεν βρίσκονται τα συντρίμμια του αεροπλάνου οι αρχές είναι υποχρεωμένες να εξετάζουν και το σενάριο να μην έχει πέσει το αεροπλάνο, αλλά να το κατέλαβαν πειρατές και να το έχουν προσγειώσει.

“Το αεροπλάνο που χάθηκε έχει τη δυνατότητα να είναι στον αέρα 20 ώρες. Μπορεί να το προσγείωσαν για να το χρησιμοποιήσουν σε τρομοκρατική επίθεση”, τόνισε και ανέφερε επίσης ότι “μπορεί να το έχουν κρύψει στην Αφρική σε φιλικό με τρομοκράτες καθεστώς”.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Malaysia Airlines: Διαψεύδουν οι Ταλιμπάν! – “Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε αεροπειρατεία σε ένα τέτοιο αεροπλάνο”

Εφιάλτης! Υπό ποιες συνθήκες το αεροπλάνο φαντομάς μπορεί να κάνει τρομοκρατικό χτύπημα

Μέσα στην δίδυμη πτήση του μοιραίου Boeing της Malaysian Airlines – ΦΩΤΟ

Το Boeing των Malaysian Airlines βρίσκεται σε βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν; Σενάριο ότι ετοιμάζουν επίθεση αλά 11η Σεπτεμβρίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε