Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Aπονομή του βραβείου «Νικολάου Καρόλου» της Ακαδημίας Αθηνών στη Pfizer Hellas Band

Aπονομή του βραβείου «Νικολάου Καρόλου» της Ακαδημίας Αθηνών στη Pfizer Hellas Band

Η Ακαδημία Αθηνών απένειμε στην Pfizer Hellas Band, την ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, το Βραβείο «Νικολάου Καρόλου», σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της  Ακαδημίας Αθηνών.

Το συγκεκριμένο βραβείο, υπάγεται στην Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών και απονέμεται για πράξη ή δράση κοινωνικής αρετής και ευποιίας, η οποία προάγει την κοινωνική πρόνοια στον Ελλαδικό χώρο. Το βραβείο συνοδεύτηκε από χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ και εδόθη ως δωρεά από τη Pfizer Hellas σε ίδρυμα φιλοξενίας και φροντίδας ηλικιωμένων.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της σημαντικής προσφοράς της Pfizer Hellas Band σε ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Μέσα από τις δεκάδες ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις που έχει υλοποιήσει από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Pfizer Hellas Band έχει προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας σε συνανθρώπους μας σε γηροκομεία, ιδρύματα χρόνια πασχόντων και σωφρονιστικά καταστήματα.

Το Βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ορχήστρας ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση της Pfizer Hellas Band από το ανώτερο πνευματικό ίδρυμα της χώρας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και περηφάνεια για εμάς και ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των μελών της Pfizer Hellas Band την Ακαδημία Αθηνών για αυτή την τιμητική διάκριση και την εταιρεία μας, Pfizer Hellas A.E., που στέκεται αρωγός στο έργο μας, ώστε να συνεχίζουμε να ψυχαγωγούμε και να στηρίζουμε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, προσφέροντάς τους στιγμές χαράς».

Η Pfizer Hellas Band, ιδρύθηκε το 2013 και αποτελείται από εθελοντές εργαζόμενους της Pfizer Hellas A.E.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις