Ελλάδα

Blue Horizon: Αδιανόητη ταλαιπωρία για 930 επιβάτες – Θα φτάσουν από Κρήτη – Πειραιά στις 12:00

Το ταξίδι από το Ηράκλειο της Κρήτης για τον Πειραιά με το πλοίο Blue Horizon εξελίχθηκε σε… Οδύσσεια για τους 930 επιβάτες του, που θα φτάσουν στον προορισμό τους με έξι ώρες καθυστέρησης, το μεσημέρι της Τρίτης (09.08.2022) αντί για τις 06:00 το πρωί.

Αιτία της ταλαιπωρίας είναι η βλάβη που παρουσιάστηκε στο πλοίο Blue Horizon στη δεξιά κύρια μηχανή, λίγο αφού είχε ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής από την Κρήτη προς τον Πειραιά. Ήταν λίγο πριν από τις 23:00 όταν ανακοινώθηκε στους επιβάτες ότι το πλοίο είχε μηχανική βλάβη και γι’ αυτό έπλεε με μειωμένη ταχύτητα.

Το Blue Horizon ξεκίνησε κανονικά στις 21:00 όπως ήταν προγραμματισμένο το δρομολόγιό του από το λιμάνι του Ηρακλείου για τον Πειραιά, με 930 επιβάτες και 102 μέλη πληρώματος. Περίπου στις 21:45, όμως, έγινε η πρώτη ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του πλοίου ότι υπήρχε μηχανική βλάβη και γι’ αυτό ο πλους γινόταν με μειωμένη ταχύτητα.

Το ίδιο μήνυμα ακούστηκε και σχεδόν δυο ώρες αργότερα και περίπου τα μεσάνυχτα υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους επιβάτες που ζητούσαν ενημέρωση. Ειδικά όταν έγινε γνωστό ότι το πλοίο θα φτάσει στον Πειραιά στις 12:00, τότε έγιναν ακόμη πιο έντονες οι αντιδράσεις.

Μέλος του πληρώματος είπε στους επιβάτες ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε μια ώρα μετά την αναχώρηση του Blue Horizon από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
SEAJETS: Δίπλα στους κατοίκους των νησιών – Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Αλόννησο
Με κοινό όραμα τη θωράκιση της υγείας στο νησί, με πνεύμα συνεργασίας και δράσης, η SEAJETS, ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Δήμος Αλοννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση μιας σημαντικής υγειονομικής δράσης
Στιγμιότυπο από οφθαλμολογική εξέταση κατά τη διάρκεια της δράσης
Εθνικός Χάρτης Δεδομένων ESG: Μια καινοτόμα πρωτοβουλία για την βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων
Συγκεντρώνει, αναλύει και οπτικοποιεί έως σήμερα δεδομένα από 14.293 επιχειρήσεις από τις 13 περιφέρειες της χώρας καλύπτοντας 11 κλάδους οικονομικής δραστηριότητας
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Δύο τροχαία με λεωφορεία και τραμ σε διάστημα 2 μηνών: Αίτια και ομοιότητες των συγκρούσεων σε Βούλα και Πειραιά με 77 τραυματίες
Οι δύο περιπτώσεις οδηγών ΜΜΜ που ένιωσαν αδιαθεσία μέσα σε διάστημα 2 μηνών, και προκάλεσαν τροχαία ατυχήματα και τραυματισμένους επιβάτες - Τι συνέβη στη σύγκρουση των 2 λεωφορείων και του λεωφορείου με τραμ
Σύγκρουση αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΑ με συρμό του τράμ στον Πειραιά
4