Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Εικόνες ντοκουμέντο: Κρέμασαν γουρουνοκεφαλή στο hot spot στο Σχιστό!

Εικόνες ντοκουμέντο: Κρέμασαν γουρουνοκεφαλή στο hot spot στο Σχιστό!

Θρησκόληπτοι; Θαυμαστές της Κου Κλουξ Κλαν; Ακροδεξιοί; Το σίγουρο αρρωστημένα μυαλά. Γιατί μόνο αρρωστημένα μυαλά θα σκέφτονταν πως αν κρεμάσουν μια γουρουνοκεφαλή στο hot spot στο Σχιστό θα “μόλυναν” το χώρο για τους Μουσουλμάνους και έτσι να μην εγκατασταθούν εκεί πρόσφυγες και μετανάστες.

Και να που στην Ελλάδα του 2016, στην Ευρώπη που θέλει να πιστεύει πως είναι πολύ μπροστά από χώρες του μουσουλμανικού κόσμου ή από τους τζιχαντιστές, υπάρχουν κάποιοι που αναβιώνουν τις πρακτικές της Κου Κλουξ Κλαν και εντός από τη γουρουνοκεφαλή, έβαλαν στο σημείο έναν σταυρό και έχυσαν αίμα γουρουνιού!

Και για να κάνουν σαφή τα κίνητρα και τις ιδέες τους, κρέμασαν στα σύρματα και ένα χαρτόνι πάνω στο οποίο είχαν γράψει: «Η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτη την ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ την προστάτιδα του γένους των Ελλήνων». Το ότι γράφουν Τη Υπερμάχω με όμικρον είναι μια άλλη ιστορία.

Πως γίνεται να εμπλέκεται σε μια τέτοια πράξη η Παναγιά, μόνο “πειραγμένα” μυαλά θα μπορούσαν να το σκεφτούν.

Και μετά, περήφανοι για την πράξη τους, ανέβασαν τις φωτογραφίες σε blog που έχει τις ίδιες ιδέες με τους δράστες του βανδαλισμού για να ενημερώσουν κι άλλους πως… ζουν ανάμεσά μας!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε