Ελλάδα

Η απίστευτη κίνηση των προσφύγων την ώρα των επεισοδίων στην Κω!

Είναι άλλη μια άκρως ανθρώπινη στιγμή που ξεχωρίζει στο ούτως ή άλλως ανείπωτο δράμα των ξεριζωμένων ανθρώπων που φτάνουν στα παράλια της Ελλάδας.

Η σκηνή, διαδραματίστηκε την ώρα των επεισοδίων στο γήπεδο της Κω όπου γίνεται η ταυτοποίηση των προσφύγων από τις αρχές.Τα πράγματα είχαν βγει εκτός ελέγχου και μια μητέρα με το μωράκι της βρέθηκε σε απόγνωση. Τότε οι άνθρωποι που στεκονταν γύρω της δημιούργησαν ένα ανθρώπινο τείχος ασφαλείας για να μην πάθει κακό εκείνη και το σπλάχνο της.
Η στιγμή αποτυπώθηκε για το Reuters από τον Γιάννη Μπεχράκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας