Ελλάδα

Κακοκαιρία: Αυτό είναι ό,τι απέμεινε από το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στο Καματερό

Σε απόγνωση είναι οι συγγενείς της 43χρονης γυναίκας η οποία αγνοείται από χθες την ώρα της καταρρακτώδους βροχής στο Καματερό. Οι εικόνες σήμερα από την περιοχή είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται, οι ελπίδες δεν λένε να σβήσουν.

Η γυναίκα παρασύρθηκε χθες με το αυτοκίνητό της λόγω των ορμητικών χειμάρρων στην οδό Ζέρβα στο Καματερό. Στη νέα χάραξη της Θηβών ερευνούν 30 άνδρες απο την πυροσβεστική και τη ΕΜΑΚ ενώ συνδράμουν και δυο σκυλιά. Οι αρχές φοβούνται το χειρότερο σενάριο, δηλαδή η γυναίκα να παρασύρθηκε από τα νερά στον Κηφισσό.

Τι λένε οι συγγενείς της αγνοούμενης στο Newsit

“Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί με την Ελένη. Δεν ειναι δυνατόν να χάθηκε με αυτόν τον τρόπο. Την ψάχνει η Πυροσβεστική, την ψάχνουμε και εμείς αλλά δεν μπορει να βρεθεί. Είναι πολυ άσχημο να μην ξερεις την τύχη των δικών σου ανθρώπων σε τέτοιες περιπτώσεις”, σημειώνουν χαρακτηριστικα οι συγγενείς της αγνοούμενης. “Εχουμε μεγάλη αγωνία. Είναι απίστευτο. Απο τη μια στιγμή στην άλλη εξαφανίστηκε”, προσθέτουν. 

Το Newsit βρέθηκε στην γειτονιά της στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και μίλησε με γείτονες της άτυχης γυναίκας, οι οποίοι δήλωσαν στο Newsit “συγκλονισμένοι” απο το περιστατικό.

Οι εικόνες από την περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη της γυναίκας είνει συγκλονιστικές:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 2
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα