Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Εκπτώσεις: Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά και αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Φωτό - newsIT
Φωτό - newsIT

Την ώρα που από σήμερα ξεκινούν οι εκπτώσεις, ποικίλλουν οι αντιδράσεις για την κυριακάτικη αργία. Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπάλληλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) θεωρεί πως το δεκαήμερο των εκπτώσεων συνιστά μια ευκαιρία για να συνεχιστεί η εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου που επιτρέπει την ελεύθερη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, πραγματοποιώντας απεργιακή συγκέντρωση στην οδό Ερμού.

Για τη μία το μεσημέρι της Κυριακής είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των εμποροϋπαλλήλων, αλλά και ο αποκλεισμός καταστημάτων. Να τονίσουμε εδώ πως το δεκαήμερο των εκπτώσεων που φέτος ξεκινάει ημέρα Κυριακή θα κρατήσει έως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου για τα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας.

Απο την πλευρά του πάντως ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου και να προσέλθει για τις αγορές του με γνώμονα το συμφέρον του, αλλά και με εμπιστοσύνη στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Αξίζει να σημειωθειί πως στην οδό Ερμού δεκάδες συμπολίτες μας βγήκαν να ψωνίσουν και επωφεληθούν των εκπτώσεων, με τα μαγαζιά να γεμίζουν. Αρκετοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως δεν πρόκειται να ψωνίσουν, ενώ υπήρχαν πολλοί που τελικά γέμισαν το “καλάθι” τους.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε