Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Λουκάς Παπαδήμος: Συγκλονίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες της τρομοκρατικής επίθεσης [vids]

Λουκάς Παπαδήμος: Συγκλονίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες της τρομοκρατικής επίθεσης [vids]

Ένας δυαντός θόρυβος, καπνοί, αίμα, σκισμένα ρούχα… Οι εικόνες που περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του Λουκά Παπαδήμου συγκλονίζουν. Το απόγευμα της Πέμπτης (25.05.2017) σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος άνοιξε παγιδευμένο φάκελο. Ο ίδιος τραυματίστηκε, όπως και οι άλλοι δύο άνδρες που βρίσκονταν μαζί του.

Ακούστηκε ένα μπαμ και βγήκαμε έξω να δούμε τι έγινε… Βγήκαν καπνοί, οι τραυματίες ήταν με σκισμένα ρούχα…”. 

“Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο… Κατεβήκαμε κάτω. Είχαν κλείσει το δρόμο, πολλοί αστυνομικοί, είδαμε ένα αυτοκίνητο και φαινόταν ότι μέσα ήταν κάποιος άνθρωπος. Τον έναν, τον είχαν βάλει ήδη πάνω στο φορείο και έφυγε πάρα πολύ γρήγορα με το ασθενοφόρο”. 

“Ενώ πήγαινα με τη μηχανή μου και κατευθυνόμουν προς την 3ης Σεπτεμβρίου άκουσα μία πολύ δυνατή έκρηξη και ξαφνικά κόσμο να τρέχει προς 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη. Φοβήθηκα να πλησιάσω πολύ κοντά, αλλά είδα από απόσταση ένα σκούρο αυτοκίνητο με εμφανή τα σημάδια έκρηξης. Αργότερα πλησίασα περισσότερο και είδα τραυματισμένους ανθρώπους, πλημμυρισμένους στα αίματα”.
Αυτά τόνισε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αυτόπτης μάρτυρας Α.Κ, εμφανώς σοκαρισμένος από την έκρηξη που άκουσε από απόσταση.
 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ/ Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε