Ελλάδα

Μειωμένες τιμές και προσφορές από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μειωμένες τιμές αλλά και προσφορές στα εισιτήρια, για όσους επιβάτες προτιμούν το τραίνο για τη μετακίνησή τους στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Αθήνα, προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όσοι εγγραφούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.trainose.gr) θα μπορούν να βρουν εισιτήρια προσφορών στην τιμή των 9, 19 και 29 ευρώ για τη Β’ θέση ή 39 ευρώ για την α’ θέση.

Επίσης, για τις βραδινές αμαξοστοιχίες στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη (αμαξοστοιχία 600) με ώρα αναχώρησης 23:55 από Αθήνα και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Αθήνα (αμαξοστοιχία 601) με ώρα αναχώρησης 23:00 από Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες μπορούν να εκδόσουν εισιτήρια με επιστροφή και για προκράτηση, τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας με τις εξής τιμές: Κανονικό μετ’ επιστροφής Β’ Θέση για ένα άτομο: 34,10 ευρώ. Φοιτητικό μετ’ επιστροφής Β’ Θέση για ένα άτομο: 32,00 ευρώ. Φοιτητικό-Πολύτεκνο μετ’ επιστροφής για ένα άτομο: 18,80 ευρώ.

Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν από επιλεγμένα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις «Οικογενειακές Κάρτες», με τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν με όλα τα μέλη της οικογένειας σε προνομιακές τιμές.

Ενδεικτικά: Οικογενειακή κάρτα (4 άτομα, 2 ενήλικοι με 2 ανήλικα παιδιά) μετ’ επιστροφής για τις βραδινές αμαξοστοιχίες (600/601 Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα) και για προκράτηση τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση: τιμή 75,30 ευρώ.

Οικογενειακή κάρτα (2 άτομα ενήλικοι) μετ’ επιστροφής για τις βραδινές αμαξοστοιχίες (600/601 Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα) και για προκράτηση τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση: τιμή 63,90 ευρώ. Οικογενειακή κάρτα (3 άτομα, 2 ενήλικοι με 1 ανήλικο παιδί) μετ’ επιστροφής για τις βραδινές αμαξοστοιχίες (600/601 Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα) και για προκράτηση τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση: τιμή 62,80 ευρώ.

Σημειώνεται πως σε όλες τις παραπάνω τιμές των εισιτηρίων δεν υπάρχουν έξτρα τέλη, φόροι ή άλλες χρεώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέχρι τα Σκόπια και τη Σόφια θα φτάνουν τα εμπορεύματα με το τρένο από το 2014

Oι διαγωνισμοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ (ROSCO) προχωρούν στη Β’ Φάση

Από τις αρχές του 2014 Πειραιάς – Τσεχία με τρένο

Τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έρχονται στο Google Maps!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 1
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Καθηγητές γυμνασίου της Αχαΐας ξέχασαν 2 μαθήτριες σε κατάστημα εστίασης και έφυγαν - Ταξίδευαν με λεωφορείο για Θεσσαλονίκη
Οι καθηγητές του σχολείου, αφού επιβιβάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές δεν έκαναν καταμέτρηση των παιδιών, όπως συνηθίζεται, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω στο κατάστημα τα δύο κορίτσια
Σχολική τάξη 7