Ελλάδα

Novartis: Πράσινο φως να βγουν οι κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες

Την απόφαση να βγουν οι «κουκούλες» από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis έλαβε  η Οικονομική Εισαγγελία.

Κατά πληροφορίες, αποφασίστηκε να αρθεί το καθεστώς προστασίας για τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της  Νovartis.

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες για τους οποίους αίρεται το καθεστώς είναι δύο και έφεραν τις κωδικές ονομασίες «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης».

Μετά την σοβαρή αυτή εξέλιξη πολιτικοί που ενεπλάκη το όνομα τους στην υπόθεση,  μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, μπορούν να στραφούν σε βάρος τους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Πολύωροι αποκλεισμοί, ενισχύονται τα μπλόκα – «Επενδύουμε χωρίς να ξέρουμε αν θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω»
Ενισχύονται συνεχώς τα μπλόκα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Έβρο και Καρδίτσα - «Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους και οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας
Λήψη με drone από το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65)
Συγκλονίζει ο πατέρας του 24χρονου που σκοτώθηκε στη Λούτσα: «Ασχολούμαι μόνο με τον άγγελό μου» - Το απόγευμα οι τοξικολογικές
«Αυτός ο άνθρωπος ήταν επικίνδυνος. Είχε καρφωθεί τότε με τον φίλο του. Αφού το είχαμε μάθει έτρεχε πάλι. Πίτα ήταν» λέει κάτοικος της περιοχής
Ο άτυχος 24χρονος που σκοτώθηκε στη Λούτσα