Ελλάδα

Σαφάρι ελέγχων από το ΙΚΑ για να γεμίσουν τα άδεια κρατικά ταμεία

Με σκοπό την επιβολή προστίμων για να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία, οι επιθεωρητές του ΙΚΑ βγήκαν στο "σεργιάνι".

Παραβάσεις σε 62 φορτηγά αυτοκίνητα, διαπίστωσε κατά τη διάρκεια ελέγχων στο Λιμάνι του Πειραιά, την περασμένη Παρασκευή, μεικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Τα φορτηγά που ελέγχθησαν δεν διέθεταν Βιβλίο Δρομολογίων, ούτε Κατάσταση Επιθεώρησης Εργασίας και απασχολούσαν ανασφάλιστους οδηγούς.

Δύο φορτηγά κλειδώθηκαν από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, ενώ οι σχετικές Εκθέσεις Ελέγχου έχουν διαβιβασθεί στα αρμόδια υποκαταστήματα ΙΚΑ- ΕΤΑΜ της έδρας των ιδιοκτητών των φορτηγών για την επιβολή των εισφορών και των προβλεπόμενων προστίμων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI
«Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω κλαρίνο», λέει ο Άρης Μουγκοπέτρος - «Περίμενα μια συγγνώμη»
«Με το που κατεβαίνω κάτω, η πρώτη μου κουβέντα που του λέω, είναι ‘γιατί δεν μου είπες τι ήταν αυτό ρε’. Και αυτός έλεγε συνέχεια ‘τον σκότωσα, τον σκότωσα’»
Ο Άρης Μουγκοπέτρος 1
«Η Μάγια δεν θα βλάψει κανέναν πια» λέει η πλευρά του 17χρονου δολοφόνου στην Πολωνία υποστηρίζοντας ότι η 16χρονη του έκανε bullying
«Η Μάγια δεν ήταν πίσω από τον λογαριασμό που σαρκάζαμε τον 17χρονο» απαντά η μαθήτρια που καταγγέλεται ότι μαζί με τη νεκρή Μάγια του έκαναν bullying
Η άτυχη Μάγια που δολοφονήθηκε στην Πολωνία από τον 17χρονο