Ελλάδα

«Smyrna di Levante»: Αναστέλλει τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σμύρνη και δίνει ραντεβού την Άνοιξη

Το πλοίο «Smyrna di Levante» που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη αναστέλλει τα δρομολόγιά του. Τελευταίο ταξίδι θα είναι η επιστροφή στη συμπρωτεύουσα, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, επικαλούμενο στελέχη της ελληνικής πλοιοκτήτριας εταιρείας του «Smyrna di Levante», ανέφερε ότι η επιβατική κίνηση στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Σμύρνη είναι μειωμένη τους χειμερινούς μήνες.

Για τον λόγο αυτό και σταματούν μέχρι τις 31 Μαρτίου τα δρομολόγια με «τελευταίο ταξίδι την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου».

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σμύρνης και Θεσσαλονίκης, εγκαινιάστηκε στις 10 Οκτωβρίου 2022, και η ακριβής ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Smyrna di Levante  APEMPE

Smyrna di Levante  APEMPE

Smyrna di Levante  APEMPE

Το πρώτο ελληνικό οχηματαγωγό και επιβατηγό «Smyrna di Levante» της Levante Ferries πρόλαβε να πραγματοποιήσει 40 ταξίδια, με την πλοιοκτήτρια εταιρία να ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν σε αυτό το «μοναδικό εγχείρημα».

φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
H δράση της εγκληματικής οργάνωσης με πλαστές βεβαιώσεις για Covid – Ο λογιστής, τα 5,7 εκατ. ευρώ, οι 40 εταιρείες και τα 55 ακίνητα
Οι έξι συλληφθέντες και οι έξι συγκατηγορούμενοί τους κατηγορούνται ότι με πλαστές βεβαιώσεις για Covid έπαιρναν χρηματα απο το ελληνικό Δημόσιο για δήθεν κατοικίες και δωμάτια που νοίκιαζαν τον καιρό της πανδημίας.
Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες σε βάρος του Δημοσίου 1
Πάνω από 60.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη στη Χίο - «Αισθητά βελτιωμένη η κατάσταση της φωτιάς για την ώρα» λέει η Πυροσβεστική
«Οι πολλές εστίες δείχνουν εμπρησμό», αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Χίου - Σοβαρότερα τα μέτωπα σε Άγιο Γεώργιο Συκούση που κινείται προς Αρμόλια - Επιχειρούν 18 εναέρια μέσα
Φωτιά στη Χίο
15