Ελλάδα

Το εμπάργκο στη Ρωσία πλήττει τον ελληνικό τουρισμό

Τις συνέπειες των μέτρων που πήρε η ΕΕ κατά της Ρωσίας στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας αποτυπώνει δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας ,επιβεβαιώνοντας ότι η ζημιές για την χώρα μας δεν είναι μόνο στα ροδάκινα και τα άλλα γεωργικά προϊόντα!

Η τουρκική εφημερίδα Haberturk λοιπόν, και με τον τίτλο «Εμπάργκο από τους Ρώσους και στον ήλιο της Ευρώπης», γράφει ότι κατά τον Ιούλιο ο αριθμός τουριστών που πήγαν από τη Ρωσία στην Τουρκία αυξήθηκε 20%, ενώ οι ανταγωνιστές της Τουρκίας στην Ευρώπη σκάλωσαν στο εμπάργκο. Έτσι λοιπόν – γράφει – ενώ κατά τους πρώτους 7 μήνες πήγαν στην Τουρκία 2.700.000 τουρίστες, σημειώθηκε μείωση μέχρι 15% στον αριθμό των Ρώσων τουριστών που μετέβησαν στην Ισπανία, στην Ελλάδα και στην Κροατία!

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρπαξαν 2.000 ευρώ από τουρίστρια που ξέχασε την τσάντα της σε κατάστημα στο Ηράκλειο - Βίντεο από την κλοπή
Όπως φαίνεται σε βίντεο, το ζευγάρι κατεβαίνει στις τουαλέτες του καταστήματος, η γυναίκα βλέπει την τσάντα και την δείχνει στον άντρα που τη συνοδεύει και τελικά αρπάζουν την τσάντα και φεύγουν.
Κλοπή στο Ηράκλειο
Αλλάζουν οι ράγες του μετρό στις Γραμμές 2 και 3 μετά από 25 χρόνια
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος, και προβλέπεται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη του 2026, με την αντικατάσταση 32 χλμ. σιδηροτροχιών στις στάσεις ΣΕΠΟΛΙΑ – ΔΑΦΝΗ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Μετρό Αθήνας 4