Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Tο μίσος ρίζωσε για τα καλά στην Αθήνα – Ζητούν ακόμα και να καταγγείλουν όσους νοικιάζουν σπίτια σε αλλοδαπούς

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.... ΦΩΤΟ NEWSIT
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.... ΦΩΤΟ NEWSIT

– ΩΡΑ 16.50 Κλειστή και πάλι από κατοίκους η Ηπείρου στην συμβολή της με την Αχαρνών
– Κλεισμένοι στα σπίτια τους οι αλλοδαποί – Φοβούνται τα τάγματα μίσους
– Τι λένε στο Newsit αλλοδαποί καταστηματάρχες
– Επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα οι ρατσιστικές επιθέσεις
– ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ NEWSIT

Η εικόνα σήμερα στις γειτονιές της Γ Σεπτεμβρίου είναι εικόνα “Δεκαπενταύγουστου”. Απαγορευτικό κυκλοφορίας αλλά και απαγορευτικό εισόδου, έστω και αυτοσχέδιο σαν αυτό εδω! ‘Η κάποιοι ζητούν από τους συμπολίτες τους να καταγγείλουν όσους νοικιάζουν σπίτια σε αλλοδαπούς!

ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ψυχή δεν κυκλοφορεί στους δρόμους, στα στενά, ενώ ειδικά στην οδό Σοφοκλέους που έγιναν πολλές “καταδρομικές” επιθέσεις, ακόμα και καταστήματα που λειτουργούν εδώ και δεκαετίες από μετανάστες είναι σήμερα κλειστά.

‘Ανθρωποι που ζουν καθ’ όλα νόμιμα στη χώρα μας και πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές είναι σε απόγνωση αφού ο φόβος βάζει λουκέτο στα καταστήματά τους.

Δείτε πως έζησε τις στιγμές των επιθέσεων ένας μετανάστης επιχειρηματίας στο κέντρο.

ΩΡΑ 11.35 ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Ο κ.Αλί είναι από το Πακιστάν και έχει κατάστημα με ηλεκτρικά είδη. Μιλησε στο Newsit και όπως είπε ξέρει πολύ καλά ποιοί είναι οι εγκληματίες αλλοδαποί. “Ακόμα και να βοηθήσω την αστυνομία μπορώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Οι επιθέσεις που έγιναν χθες εναντίον μεταναστών που κινούνταν ανυποψίαστοι στον δρόμο έκλεισαν τον κόσμο στα σπίτια του. Τα φαινόμενα της βιας πληθαίνουν μέρα με την μέρα, λεπτό με το λεπτό. Τα υποψήφια θύματα δεν έχει σχέση αν είναι άνδρες, γυναίκες ή και παιδιά. Το χρώμα τους είναι εκείνο που παίζει τον πρωταρχικό ρόλο! ‘Ομως συμβαίνει και κάτι άλλο ανησυχητικό. Στους δρόμους δεν κυκλοφορούν ούτε έλληνες! Ο φόβος είναι ένας και φωλιάζει στις ψυχες των ανθρώπων ανεξαρτητως φυλής και εθνικότητας.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit η πρόεδρος των κατοίκων πλ. Βικτωρίας

ΩΡΑ 11.15 ΟΔΟΣ ΦΕΡΡΩΝ. ΨΥΧΗ ΖΩΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 10.30 Η Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 11.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ: Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΣΜΟ

Στο Ρέθυμνο δύο Αλβανοί μετανάστες μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο αλλοδαποί πηγαίνοντας στο αυτοκίνητό τους που είχαν αφήσει στην περιοχή του Λιμεναρχείου, διασταυρώθηκαν με παρέα πέντε Ελλήνων και για άγνωστους λόγους διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους.

Η λογομαχία κατέληξε στο να πιαστούν στα χέρια και τελικά -όπως ο ένας τραυματίας ανέφερε- να ξυλοκοπηθούν από τους Έλληνες.

Ο πρώτος τραυματίας νοσηλεύεται με σπασμένη μύτη, τραύμα στο κεφάλι και τη γνάθο ενώ έχει υποστεί και μερική αμνησία. Ο δεύτερος με ελαφρύτερα τραύματα αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες, η αστυνομία Ρεθύμνου λαμβάνει καταθέσεις ενώ ακόμη δεν έχει βγει επίσημο δελτίο τύπου για το συμβάν. Η έρευνες αφορούν και στο αν επρόκειτο για έναν συνηθισμένο διαπληκτισμό μεταξύ ανδρών ή για ρατσιστικό φαινόμενο μετά και τα όσα έχουν συμβεί στη χώρα και αφορούν την ένταση μεταξύ ορισμένων Ελλήνων και μεταναστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός ελέγχου οι ακροδεξιοί στις γειτονιές της Αθήνας – Χτυπούν με μανία όποιον αλλοδαπό δούν μπροστά τους!

Ακροδεξιοί έσπειραν τον τρόμο στους αλλοδαπούς – Αμαύρωσαν την πορεία μνήμης για τον 44χρονο

“Είμαι δυνατή για τα παιδιά μου”, λέει η χαροκαμένη σύζυγος του Μανώλη

Έκλεισαν την 3ης Σεπτεμβρίου οι κάτοικοι – Το Σάββατο η κηδεία του Μανώλη Καντάρη

Το σπαραχτικό ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μανώλη στο Newsit

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το έγκλημα στην “καρδιά” της Αθήνας – Τι λέει στο NewsIt ο μαιευτήρας της άτυχης γυναίκας

Ανείπωτη τραγωδία – Άφησε τέσσερα παιδιά ορφανά

Ασύλληπτη τραγωδία – Τέσσερα παιδιά έμειναν ορφανά από την εν ψυχρώ δολοφονία


Τρεις δολοφόνοι – Τρεις μαχαιριές από πίσω – Τέσσερα ορφανά παιδιά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε