Ελλάδα

Χαμός ξανά στους πλειστηριασμούς! Σηκωτοί οι συμβολαιογράφοι [vid, pics]

Στην ματαίωση των πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα , στο Ειρηνοδικειο Αθηνών, προχώρησαν για ακόμη μια Τετάρτη μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, του ΕΠΑΜ και της Λαϊκής Ενότητας, απαγορεύοντας την είσοδο στους συμβολαιογράφους προκειμένου να μην εκτελέστει καμία διαδικασία.

Οι διαδηλωτές εισέβαλαν στην αίθουσα όπου θα εκτελούνταν οι πλειστηριασμοί και έβγαλαν… σηκωτούς τους συμβολαιογράφους εκτός του δικαστικού μεγάρου υπό την παρουσία αστυνομικής δύναμης η οποία απέτρεψε τα χειρότερα.

Τα μέλη των κινημάτων αφού εκκένωσαν τα δικαστήρια, απέκλεισαν την είσοδο του Ειρηνοδικείου ενώ, παράλληλα, έστειλαν μήνυμα στους συμβολαιογράφους πως από Σεπτέμβρη θα τους βρίσκουν μπροστά τους στα γραφεία όπου θα διενεργούνται ηλεκτρονικά οι πλειστηριασμοί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις συλλήψεις για βανδαλισμό σε σχολείο στο Ίλιον - Έγραφαν με σπρέι ακροδεξιά συνθήματα
Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 16, 20 και 21 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους αεροβόλο πιστόλι, 3 αμπούλες αέρος, γεμιστήρα με μεταλλικά σφαιρίδια, σημαία με κέλτικο σταυρό και αυτοκόλλητα με συνθήματα της Χρυσής Αυγής
Τα αντικείμενα που κατάσχεσε η ΕΛΑΣ
Συναγερμός στην Αττική με νέα ηλεκτρονική απάτη προς φαρμακοποιούς με λεία άνω των 15.000 ευρώ
Άγνωστοι τηλεφωνούν σε φαρμακοποιούς ισχυριζόμενοι ότι καλούν είτε εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, είτε από οικονομικές υπηρεσίες, με πρόσχημα την «επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων» ή την «επιστροφή χρημάτων»
Φαρμακείο