Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τι αποκαλύπτει ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη – Η σπαραχτική έκκληση που της απευθύνει μέσω του Newsit

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό της Βίκυς Σταμάτη η οποία απέδρασε από το Δρομοκαϊτειο. “Ανησυχώ για τη ζωή της” λέει στο Newsit ο αδελφός της και απευθύνει δραματική έκκληση.

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια της Βίκυς Σταμάτη καθώς όλοι εκφράζουν την ανησυχία πως ίσως κάνει κακό στον εαυτό της λόγω της ευθραστης κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Η σπαραχτική έκκληση του αδελφού της

Οπως δήλωσε στο Newsit o αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης Σταμάτης “μίλησα μαζί της τηλεφωνικά τελευταία φορά χθες το μεσημέρι μετά την απόφαση του δικαστηρίου, οπου συζητήσαμε κάποια πράγματα που αφορούν την απόφαση αυτή. Απο εκεί και πέρα το αντιμετώπισε με ηρεμία.

Χθες το μεσημέρι δηλαδή δε μου έδειξε κάτι, πραγματικά, καθόλου, τίποτα. Το βράδυ δεν επικοινώνησα μαζί της, δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε.

Από εκεί και πέρα βιώνουμε μια κατάσταση δύσκολη. Θέλουμε να τελειώσει αυτό το μαρτύριο γιατί δίνουμε τεράστιο αγώνα να κρατήσουμε όρθιο και ένα παιδί, καλλιεργώντας προσμονή.

Κάπου τώρα εδώ, πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε πάλι την κατάσταση γιατί το έχω αναλάβει εγώ αυτό το θέμα με παιδοψυχιάτρους και με ψυχολογική υποστήριξη που προσφέρω από μόνος μου. Εχω αντικαταστήσει τους γονείς του, τη μητέρα του και τον πατέρα του και τώρα έχουμε πάρα πολλές μεγάλες δυσκολίες.

Απευθύνω έκκληση στην αδελφή να γυρίσει, να επιστρέψει γιατί αυτό δεν βλέπω να οδηγεί πουθενά. Εγώ οπως εχω πει και από την αρχή, πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και έχω εμπιστοσύνη, αλοίμονο αν δεν είχα. Και πρέπει όλοι να πιστεύουμε στις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Διαφορετικά δε θα μπορούμε να υπάρχουμε ούτε ως λαός, ούτε ως ελληνική κοινωνία”.

Στο ερώτημα αν τον τελευταίο καιρό ήταν ταραγμένη ο αδελφός της απαντά “πάντα ήταν ταραγμένη, παίρνει φάρμακα. Ξέρετε από τη μια έχουμε την αιτιολογία μιας νόσου  και από την άλλη έχουμε τις παρενέργειες από τα φάρμακα και εκεί μέσα επικρατεί μια σύγχυση.

Δυστυχώς μου περνάει από το μυαλό οτι μπορεί να κάνει κακό στον ευατό της και αυτό είναι που με ανησυχεί αυτή τη στιγμή. Είναι το σημαντικότερο αυτό”.

Ακούστε τη δήλωση του αδερφού της Βίκυς Σταμάτη στο NewsIt…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε