Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Αδιανόητο περιστατικό στον Έβρο! Πυροβόλησαν αστυνομικό γιατί τον πέρασαν για μετανάστη!

Ένα περιστατικό που δεν το χωρά ο νους. Ένα περιστατικό που, αν τα πράγματα είναι όπως τα αναφέρουν οι πληροφορίες τις οποίες, όμως, η αστυνομία διαψεύδει, δείχνει πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα στον Έβρο, πόσο εύκολο είναι τα πράγματα να ξεφύγουν και οι συνέπειες να είναι εφιαλτικές.

Το περιστατικό που κατέληξε στον τραυματισμό ενός Έλληνα αστυνομικού στον Έβρο έγινε το βράδυ του Σαββάτου (07.03.2020) κοντά σε Φέρρες.

Click4more Έβρος: Τούρκος ένστολος φτάνει στον φράχτη και πετά χημικά! Νέες εικόνες ντοκουμέντο

Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, Εθνοφύλακες και κυνηγοί έκαναν… «περιπολία» και όταν είδαν κάποιον να κινείται σε κοντινή τους απόσταση, αποφάσισαν να τραβήξουν τη σκανδάλη (!) γιατί πίστεψαν πως επρόκειτο για μετανάστη ή πρόσφυγα που είχε μπει παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία!

Ο άνθρωπος τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ήταν Έλληνας αστυνομικός, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά χάρη στο αλεξίσφαιρο που φορούσε!

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσουν εξηγήσεις

Σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, τόνισε: «Οι εξελίξεις αναφορικά με την ανεξέλεγκτη δράση των παρακρατικών ομάδων, φαίνεται, δυστυχώς, ότι μας επιβεβαιώνουν. Λίγη ώρα αφότου με ανακοίνωσή μας ζητήσαμε εξηγήσεις για τη δράση τους, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση για τραυματισμό αστυνομικού από πυρά αυτόκλητης ομάδας εθνοφυλάκων στον Έβρο.

Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο οφείλουν να δώσουν άμεσα τις απαραίτητες απαντήσεις. Επιβεβαιώνουν ή όχι το τραγικό αυτό συμβάν; Πότε επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης θα μαζέψει τους αυτόκλητους πιστολέρο που απειλούν τους πάντες; Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να θρηνήσουμε θύματα μέχρι να αναλάβει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αγρότες σε ρήξη «έσπασαν» το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια – Νέα κινητοποίηση με τρακτέρ στην Τρίγλια Χαλκιδικής
Αγρότες που διαφώνησαν, πήραν τα τρακτέρ τους και μεταφέρθηκαν στο μπλόκο της Τρίγλιας, καταγγέλλοντας παρασκηνιακές διεργασίες με την κυβέρνηση του μπλόκου των Πράσινων Φαναριών
Αποχώρηση τρακτέρ από αγρότες της Χαλκιδικής, που συμμετέχουν στο μπλόκο στα "Πράσινα Φανάρια", κοντά στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης
Τι είναι τα αθόρυβα πυροτεχνήματα και πως συμβάλουν στην προστασία των ζώων
Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης με αντικείμενο τα αθόρυβα πυροτεχνήματα και την υιοθέτησή τους κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων
Πυροτεχνήματα
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων βιολογικής ξανθής σταφίδας – Εντοπίστηκε ωχρατοξίνη Α
Η εταιρεία αποφάσισε την ανάκληση όλων των παρτίδων του προϊόντος και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι - Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν
ΕΦΕΤ
Καιρός Πρωτοχρονιάς: Επέλαση ψύχους σε όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις – Πιθανότητα χιονοκαταιγίδων στο βόρειο Αιγαίο
Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται έως και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (τοπικά έως και σε πεδινά τμήματα) της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Αν. Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και του Βορείου Αιγαίου
Χιονάνθρωπος στη Λέσβο