Ελλάδα

Αγγελική Νικολούλη: Όταν έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε βιβλίο της στην Πάτρα

Με απευθείας σύνδεση με την Πάτρα, έξω από το σπίτι όπου έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου, άρχισε την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής (01.04.2022). 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών ερεύνησαν το σπίτι για περίπου δυόμιση ώρες και προχώρησαν σε κατάσχεση αντικειμένων, που πιθανώς δώσουν σημαντικά στοιχεία στις έρευνες που συνεχίζονται για τον θάνατο των τριών παιδιών.  

Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, 50 ναρκωτικά χάπια, καθώς και προσωπικά της αντικείμενα. Μεταξύ αυτών, δύο βίβλια: το ένα του αστυνομικού συντάκτη και συγγραφέα Πάνου Σόμπολου με τίτλο “Εγκλήματα γένους θηλυκού” και το άλλο της Αγγελικής Νικολούλη.

Νικολούλη: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;» της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Το γεγονός ότι ήταν φανατική αναγνώστρια των βιβλίων τους ήταν γνωστό, καθώς η ίδια είχε αποκαλύψει ότι ένα μήνα μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και όσο αυτή βρισκόταν στη ΜΕΘ, είχε διαβάσει τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη: «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», «Θάνατος με χείλη κόκκινα» και «Έρωτας Φονιάς».

Δείτε τη στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη πληροφορήθηκε στον “αέρα” της εκπομπής της ότι κατασχέθηκε βιβλίο της

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο